Πέμπτη 18 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΙΛΗ - ΑΥΣΤΡΙΑ 1-1
Ανοικτοί λογαριασμοί

Ανοικτούς λογαριασμούς, όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, άφησε το χθεσινό 1-1 της Χιλής με την Αυστρία στο Σεν Τετιέν.

Ο αγώνας δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού και οι δυο μονομάχοι έριξαν περισσότερο το βάρος τους στο να "θωρακίσουν" τις άμυνές τους. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε ούτε μια φάση στα δυο καρέ, που να είναι άξια λόγου.

Στην επανάληψη οι Χιλιανοί μπήκαν δυνατά και είχαν δυο καλές ευκαιρίες στο 52' και στο 61' με τους Βιγιαροέλ, Ζαμοράνο. Το σκορ άνοιξε για τους Λατινοαμερικανούς στο 70'. Ο Ζαμοράνο έπιασε κεφαλιά, ο τερματοφύλακας απέκρουσε, όμως ο Μαρσέλο Σάλας που καραδοκούσε, με προβολή "έγραψε" το 1-0.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει υπέρ των Χιλιανών, η χρυσή αλλαγή του Χέρμπερτ Προχάσκα, ο Ιβιτσα Βάστιτς, με ασύλληπτο σουτ στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Για μια ακόμη φορά, όπως και στην πρεμιέρα με το Καμερούν, οι Ευρωπαίοι πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στην εκπνοή του αγώνα...

Ξεχώρισαν από τη Χιλή οι Σάλας, Παρέγες, Ζαμοράνο και Ρέγες, ενώ από τους Αυστριακούς οι Βετλ, Βάστιτς και Κόνσελ.

Καλή η διαιτησία του Αιγύπτιου Γκαντούρ, "κιτρίνισε" τους Ζαμοράνο, Σάλας, Βιγιαροέλ, Σότελ.

ΧΙΛΗ: Τάπια, Φουέντες, Ρόχας, Μάργκας, Ρέγες, Παρέγες, Ακούνια, Ζαμοράνο, Σάλας, Βιγιαροέλ (67' Καστανεντά), Εστάι (56' Σιέρα).

ΑΥΣΤΡΙΑ: Κόνσελ, Σότελ, Πφέφερ, Φαϊερσίνγκερ, Χάας (72' Βάστιτς), Πφαϊφενμπέργκερ, Τσέρνι (46' Χέρτσογκ), Βετλ, Μέλιχ, Πόλστερ, Κουμπάουερ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ