Σάββατο 20 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΕΛΓΙΟ - ΜΕΞΙΚΟ
Η ώρα του Εντσο Σίφο

Η επιστροφή στην ενδεκάδα των Βέλγων του έμπειρου Εντσο Σίφο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που χαρακτηρίζουν το σημερινό παιχνίδι της ομάδας κόντρα στο Μεξικό (ΜΠΟΡΝΤΟ, 18.30 - ΝΕΤ).

Για τους "κόκκινους διαβόλους" του Ζορζ Λέεκενς η νίκη αποτελεί μονόδρομο, αφού η "λευκή ισοπαλία" με την Ολλανδία, στο πρώτο παιχνίδι, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια νέων απωλειών.

Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει σήμερα οι Βέλγοι να παρουσιάσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του προηγούμενου παιχνιδιού, όπου εστίασαν τη μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα, χωρίς να βγαίνουν μαζικά στην επίθεση.

Στην ενδεκάδα επιστρέφει και ο Βίντοβιτς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ο Βαν Ντερ Ελστ, που ήταν στα αρχικά πλάνα του Βέλγου τεχνικού για να ξεκινήσει, μάλλον δε θα μπορέσει να το κάνει λόγω τραυματισμού.

Το δρόμο της απομόνωσης προτίμησαν να επιλέξουν οι Μεξικανοί, αφού, με απόφαση του προπονητή τους Μανουέλ Λαπουέντε, έκλεισε η πόρτα για τους δημοσιογράφους, καθώς δεν επιτρέπει να παρακολουθεί πλέον κανένας τις προπονήσεις της ομάδας, αλλά και να κάνουν οι παίκτες δηλώσεις. Φυσικό είναι λοιπόν κάθε πληροφορία που αφορά την εθνική Μεξικού να θεωρείται εφτασφράγιστο μυστικό. Με νίκη οι Μεξικανοί παίρνουν ουσιαστικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση, μετά και τη νίκη τους επί της Νότιας Κορέας με 3-1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ