Τετάρτη 24 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ν. ΑΦΡΙΚΗ - Σ. ΑΡΑΒΙΑ
Για το θαύμα οι "Μπαφάνα - Μπαφάνα"

Μπορεί για να προκριθεί στην επόμενη φάση η Νότια Αφρική να μη χρειάζεται μόνο να επικρατήσει σήμερα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά να νικήσει και η Γαλλία τη Δανία, όμως οι Νοτιοαφρικανοί δεν περιμένουν "χάρες" από τη Γαλλία. Αλλωστε, όπως δηλώνουν οι "Μπαφάνα - Μπαφάνα", πρώτα απ' όλα πρέπει να κερδίσουν το δικό τους παιχνίδι, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Ο μέσος Τζον Μοσό, που θα κάνει την 49η εμφάνισή του με την εθνική ομάδα της χώρας του, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του δεν πρόκειται να έχουν την προσοχή τους στραμμένη στον αγώνα της Γαλλίας με τη Δανία, αλλά στο δικό τους παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, η ηρεμία της ομάδας της Νοτίου Αφρικής ταράχτηκε την Κυριακή, όταν δύο παίκτες αποκλείστηκαν επειδή ξενύχτησαν σε ένα κλαμπ. Ο ένας από τους δυο, ο Μπερντάν Αγκουστίν, αποκλείστηκε από τη βασική ενδεκάδα και τη θέση του θα πάρει ο Ντελρόν Μπάκλεϊ.

Με μια αξιοπρεπή εμφάνιση θέλουν να κλείσουν την αυλαία της παρουσίας τους στο φετινό μουντιάλ οι Σαουδάραβες, που συν όλα τα αλλά έμειναν και χωρίς προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Βραζιλιάνου Αλμπέρτο Παρέιρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ