Πέμπτη 25 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ερώτηση για την απόλυση του καρδιολόγου

Στην απόλυση του καρδιολόγου Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, από το υποκατάστημα ΙΚΑ Ζαρουχλέικων Αχαϊας, προχώρησε πρόσφατα η διοίκηση του ΙΚΑ, χωρίς να καλέσει το γιατρό σε απολογία.

Στην Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Απ. Τασούλας και Αχ. Κανταρτζής,προς τους υπουργούς Υγείας - Πρόνοιας Κ. Γείτονα,Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Μ. Παπαϊωάννου,επικαλούνται δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο γιατρός όχι μόνο δε βαρύνεται με παρατυπίες ή παραλείψεις στη δουλιά του, αλλά πρόσφερε τις υπηρεσίες του νόμιμα και κατά συνείδηση. Πολλοί κάτοικοι της Αχαϊας είναι πεπεισμένοι ότι η απόλυση αποτελεί αυταρχική, εκδικητική και τρομοκρατική πράξη της διοίκησης απέναντι στον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, επειδή εκδήλωσε την πρόθεση να είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Μόδρας.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ερωτούν τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας: Γιατί ο διοικητής του ΙΚΑ προχώρησε στην απόλυση του καρδιολόγου Ανδρέα Παναγιωτόπουλου; Γιατί δεν προηγήθηκε ούτε καν κλήση να απολογηθεί ο γιατρός; Αληθεύει ότι πρόσωπο του πολύ στενού περιβάλλοντος του διοικητή του ΙΚΑ προτίθενται να θέσει υποψηφιότητα δημάρχου στο Δήμο Μόδρας; Ποια είναι τα μέτρα που πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση και πότε ώστε να επαναπροσληφθεί άμεσα ο καρδιολόγος, προκειμένου να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, που είναι τόσο αναγκαίες στην περιοχή Ζαρουχλέικων;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ