Πέμπτη 25 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"
Συνεστίαση στο 3ο Διαμέρισμα

Σε συνεστίαση, όπου θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Λεων. Αυδής,καλεί αυτή την Κυριακή τους φίλους της παράταξης η Επιτροπή του 3ου Διαμερίσματος της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα".

Η εκδήλωση - με στόχο "να ανταμώσουμε, να διασκεδάσουμε, αλλά και να κουβεντιάσουμε για τα προβλήματα της Αθήνας" - θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 του Ιούνη, στις 9.30 το βράδυ, στο μεζεδοπωλείο "Το Πάρκο",ένα χώρο πνιγμένο στο πράσινο, στο φιλόξενο πάρκο του Δήμου Ταύρου - μια και η Αθήνα δε διαθέτει ανάλογο χώρο!

Η πλησιέστερη στο μεζεδοπωλείο είσοδος του πάρκου βρίσκεται επί της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως - δίπλα στη Στρατολογία. Τηλέφωνο: 3428.345.

  • Με κατοίκους και φορείς της συνοικίας των Αναφιώτικων στην Πλάκα θα συναντηθεί σήμερα, Πέμπτη, στη 1.00 το μεσημέρι,ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Λεων. Αυδής.Η επίσκεψη του κλιμακίου της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα" στην περιοχή, που θα καταλήξει στο εγκαταλειμμένο παρκάκι μεταξύ των οδών Ραγκαβά και Στράτωνος, θα ξεκινήσει από την οδό Κυδαθηναίων, μπροστά στο θερινό "Σινέ Παρί".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ