Πέμπτη 25 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επιτροπές Στήριξης από τους αντιστασιακούς

Στη συγκρότηση Επιτροπών Στήριξης της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα" και του υποψήφιου δημάρχου Λεων. Αυδή προχώρησαν μετά από συσκέψεις οι Διοικούσες Επιτροπές των παραρτημάτων της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ) στον Κολωνό και στα Πατήσια - Ριζούπολη.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ στα Πατήσια, "οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, οι μπροστάρηδες όλων των πολιτικών και κοινωνικών αγώνων του λαού, αποφάσισαν να στηρίξουν ενεργά την παράταξη "Αγωνιστική Συνεργασία για την Αθήνα" και να συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις της". Παράλληλα, τα μέλη του παραρτήματος Κολωνού καλούν όλους τους συναγωνιστές τους και τους φίλους της Αντίστασης να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που θα κάνει η παράταξη του Λεων. Αυδή στην περιοχή του 4ου Διαμερίσματος Κολωνού.

  • Σε σύσκεψή τους, οι αντιστασιακοί των παραρτημάτων Πειραιά, Κοκκινιάς, Κερατσινίου, Δραπετσώνας, Κορυδαλλού και Περάματος αποφάσισαν τη συγκρότηση Επιτροπών Στήριξης των αγωνιστικών συνδυασμών για την Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, ενάντια στην πολιτική που θέλει την Αυτοδιοίκηση εφαρμοστή της αντιλαϊκής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης. "Και τέτοιοι συνδυασμοί δεν είναι άλλοι από τους συνδυασμούς που υποστηρίζει το ΚΚΕ", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ