Πέμπτη 25 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ"
Κοντά στο λαό και τα προβλήματά του

Περιοδεία στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στην Ανω Πόλη πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη Αντεπίθεση Τώρα" Αγάπιος Σαχίνης.Επισκέφτηκε το μοναδικό ΚΑΠΗ του Γ Διαμερίσματος και έγινε αποδέκτης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, όπως η ανάγκη δημιουργίας και δεύτερου ΚΑΠΗ και η αξιοποίηση γι' αυτό το σκοπό ενός παραδοσιακού κτιρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος γύρισε στις γειτονιές και άκουσε από τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες τα προβλήματα που περισσότερο τους "καίνε", όπως είναι το κυκλοφοριακό και η έλλειψη φωτισμού στην πίσω πλευρά των τειχών. Κυρίως όμως έγινε αναφορά στο πρόβλημα της αποκατάστασης των "καστρόπληκτων" και αναγνωρίστηκε από πολλούς κατοίκους η θετική στάση που τήρησε στο ΔΣ για το θέμα αυτό η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση. Ο Αγ. Σαχίνης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους αγώνες των κατοίκων για την αναβάθμιση της περιοχής και την καλυτέρευση της ζωής τους, τονίζοντας πως για να δρομολογηθούν λύσεις στα οξυμένα προβλήματα της περιοχής, είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση και η συμμετοχή όλων των των δημοτών.

Επίσης ο Αγ. Σαχίνης συμμετείχε σε συζήτηση που έγινε στα πλαίσια προφεστιβαλικής εκδήλωσης της ΚΝΕ στο πάρκο Πατρίκιου με θέμα "Τα Ναρκωτικά και ο ρόλος της ΤΑ στην καταπολέμησή τους", ενώ παραβρέθηκε και σε εκδήλωση του Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ