Πέμπτη 25 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΡΑΝ
Τα όνειρα απειλούν τα "πάντσερ"...

Μπορεί να γίνουν θαύματα σήμερα; Οι Ιρανοί θα προσπαθήσουν σήμερα να δώσουν καταφατική απάντηση, αφού, εάν καταφέρουν να επικρατήσουν της Γερμανίας, τότε τα "πάντσερ" λένε πρόωρο "αντίο" στη φετινή διοργάνωση.

Οι Γερμανοί όμως αυτή τη φορά δε φαίνεται να αστειεύονται... Δηλώνουν πανέτοιμοι να πετύχουν τη νίκη που χρειάζονται, αλλά, παράλληλα, να διασκεδάσουν και τις εντυπώσεις από την όχι και τόσο καλή εικόνα που παρουσίασαν στον ισόπαλο αγώνα με τη Γιουγκοσλαβία.

Ο Μπέρτι Φογκτς είχε ανοιχτή συζήτηση με τους παίκτες, αναζητώντας τα αίτια γι' αυτή την ισοπαλία και δείχνοντάς τους το βίντεο του αγώνα τούς επισήμανε τα λάθη.

Στο σημερινό αγώνα ο Γερμανός τεχνικός ετοιμάζει ένα πιο επιθετικό σχήμα με τον Ματέους να παίρνει τη θέση του Χάμαν και τον Χέσλερ να επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα. Παρ' όλ' αυτά απέκλεισε την περίπτωση των τριών επιθετικών, αφού, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, "οι Κλίνσμαν και Μπίερχοφ φτάνουν για να βάλουν όσα γκολ χρειάζεται".

Στην αντίθετη πλευρά μεανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί των ΗΠΑ, αλλά και την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι Ιρανοί θα προσπαθήσουν να κάνουν το θαύμα.

"Δεν έχουμε το παραμικρό άγχος, αφού ακόμα και εάν ηττηθούμε δε θα είναι έκπληξη. Παρ' όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εμείς την έκπληξη" τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Ιρανών Τζαχάλ Ταλεμπί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ