Πέμπτη 25 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ρόλιγκαν: Η απάντηση στους χούλιγκαν

Πίνουν άφθονη μπίρα... Είναι φανατικοί και ακολουθούν την Εθνική της χώρας τους παντού... Στις εξέδρες δε σταματούν να φωνάζουν ούτε λεπτό... Ολα αυτά όμως μέχρι εκεί. Δε δημιουργούν επεισόδια, αφού τις περισσότερες φορές, ακόμα και εάν προκληθούν, προσπαθούν να αποφύγουν να απαντήσουν...

Αλλωστε το δηλώνουν και μόνοι τους. "Δεν είμαστε χούλιγκαν, αλλά Ρόλιγκαν" και όπως θα καταλάβατε μιλάμε για τους οπαδούς της Εθνικής Δανίας που έχουν καταφέρει να κλέψουν την παράσταση στη Γαλλία για τον τρόπο που συμπεριφέρονται.

"Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να βρούμε κάπου να πιούμε κάποια μπίρα. Μετέπειτα πάμε στο παιχνίδι και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συνομιλήσουμε με αντιπάλους οπαδούς ή να φωτογραφηθούμε με αυτούς", δήλωσε χαρακτηριστικά σε διεθνή πρακτορείο ειδήσεων ένας 26χρονος οπαδός της Δανίας.

Κάποιος άλλος μεγαλύτερος σε ηλικία προσπάθησε να εξηγήσει το γιατί συμβαίνουν όλα αυτά. "Πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι πάντα, αφού η ομάδα μας μπορεί να χάσει και να στεναχωρηθούμε. Δεν είμαστε τρελοί όμως να αρχίσουμε να τα σπάμε ή μαλώνουμε με την αστυνομία".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ