Πέμπτη 25 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Στα χαρακώματα με Γ. Χ. Γεωργιάδη

Με προσφυγή στα δικαστήρια απειλεί τον Παναθηναϊκό ο Γ. Χ. Γεωργιάδης. Η "πράσινη" ΠΑΕ μ' εξώδικο που του είχε στείλει (22/6) απαιτεί την επιστροφή περίπου 100 εκατ. δρχ. τα οποία είχε πάρει για την ανανέωση του συμβολαίου του χωρίς, πάντα κατά την ΠΑΕ, να δικαιούται. Ο παίχτης πλέον της Νιούκαστλ ζητάει από τους υπεύθυνους του τριφυλλιού ν' ανακαλέσουν το περιεχόμενο του εξωδίκου τους εντός τριημέρου. Σε αντίθετη περίπτωση θα προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια ζητώντας ηθική και υλική αποζημίωση.

Ο Γεωργιάδης χαρακτηρίζει το εξώδικο του ΠΑΟ "αναληθές, κακόπιστο και ανακριβές". Επισημαίνει πως σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 2 της ειδικής σύμβασης με την εταιρία, τα χρήματα είναι πριμ υπογραφής συμβολαίου και όχι αποζημίωση προσφερομένων υπηρεσιών. Ετσι δεν είναι υποχρεωμένος να τα επιστρέψει. Στο μεταξύ η Νιούκαστλ απαίτησε η "μπλε" κάρτα του Γ. Χ. Γεωργιάδη να της σταλεί ως τις 30/6. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός ζήτησε από την ελβετική ομοσπονδία την "μπλε" κάρτα του Μάουρο Κάρλος Ντα Σίλβα. Ο 20χρονος επιθετικός ανήκει στην Ντελ Μοντ και θεωρείται αυθεντικό ταλέντο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη χώρα της κεντρικής Ευρώπης. Αρκεί να το δείξει και μέσα στο γήπεδο.

Πάντως οι περιπτώσεις Σούκερ, Γιάρνι δείχνουν να... ατονούν αφού το κασέ τους έχει ανέβει στα ύψη μετά τις πετυχημένες τους εμφανίσεις με τα χρώματα της Κροατίας στο Μουντιάλ της Γαλλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ