Παρασκευή 26 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΙΟΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Μεθοδεύουν τον αποκλεισμό των εργαζομένων από τη συνέλευση

Σήμερα εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα της διοίκησης

Τον αποκλεισμό των εκπροσώπων των εργαζομένων από τη συνέλευση της Ιονικής Τράπεζας μεθοδεύει, προσφεύγοντας στα δικαστήρια, η διοίκηση της τράπεζας, ακολουθώντας τις πρακτικές στις οποίες, με καθοδήγηση της κυβέρνησης, είχε καταφύγει και η διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας. Οπως καταγγέλλει με χτεσινή ανακοίνωση ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιονική, η διοίκηση της τράπεζας, συνεχίζοντας τον κατήφορο των δικαστικών διώξεων, κατέφυγε σε ασφαλιστικά μέτρα, που εκδικάζονται σήμερα, με την οποία ζητείται ν' απαγορευτεί η συμμετοχή των εκπροσώπων του Συλλόγου και του ΤΑΠΙΛΤΑΤ, με 4.300 και 12.000 μέλη αντίστοιχα.

"Η διοίκηση - σημειώνεται στην ανακοίνωση - καταγγελία - αποδεικνύει ότι επιδιώκει την οξύτητα και την αντιπαράθεση", ενώ "η τακτική των συνεχών διώξεων θυμίζει παλαιότερες εποχές, καταδικασμένες στη συνείδηση του ελληνικού λαού".

Τέλος, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι θα είναι αντίθετοι και θ' απαντήσουν δυναμικά σε κάθε εκδικητική δίωξη του προσωπικού για τη συμμετοχή του στην απεργία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ