Σάββατο 27 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η "ουσία" του ενωμένου αγώνα

Πικετοφορία, κατά των ναρκωτικών, της Επιτροπής Νέων της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Κερατσινίου"

Η Επιτροπή Νέων της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Κερατσινίου" πραγματοποίησε χθες πικετοφορία κατά των ναρκωτικών. Η πικετοφορία ξεκίνησε από το τέρμα της Λεωφόρου Τσαλδάρη στην Αμφιάλη και μέσα από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης κατέληξε στην Πλατεία Λαού στα Ταμπούρια. Κεντρικό σύνθημα ήταν "ΟΧΙ σε μία κοινωνία μ' ελεύθερα τα ναρκωτικά. ΝΑΙ σε μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά. Μόνη "ουσία" στη ζωή μας ο δρόμος του ενωμένου αγώνα".

Μιλώντας στην Πλατεία Λαού η επικεφαλής της ΔΑΣ υποψήφια δήμαρχος Κερατσινίου, Ελένη Παπαδοπούλου,αφού εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεση της Δημοτικής Κίνησης σε όλα τα ναρκωτικά, κατήγγειλε την κυβέρνηση για την έλλειψη ουσιαστικών μέτρων καταπολέμησης της μάστιγας και για την ιδιαίτερη μεταχείριση που έχουν οι έμποροι και τα κυκλώματα του θανάτου που βρίσκονται και λειτουργούν ακόμα και μέσα στα Σώματα Ασφάλειας. Επίσης κατήγγειλε την κυβέρνηση για την περικοπή των κονδυλίων στο τομέα της πρόληψης.

Ακολούθως, κάλεσε όλους της φορείς του Κερατσινίου σε συστράτευση για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, τονίζοντας: "Για να σταματήσουν τα παιδιά μας να γίνονται θεατές αυτής της τραγικής εξαθλίωσης μέσα από τα κανάλια και τα πρωτοσέλιδα". Καταλήγοντας η Ελένη Παπαδοπούλου υπογράμμισε: "Η ΔΑΣ μαζί με τους νέους που τη στηρίζουν, αλλά και όλους όσοι δέχονται να συστρατευτούν μαζί της, δηλώνει πως θα είναι μπροστά σ' αυτό τον αγώνα ελπίδας, τον αγώνα ζωής".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ