Παρασκευή 3 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Νέα Ιωνία: Η Επιτροπή Καλογρέζας της Δημοκρατικής Προοδευτικής Ιωνίας (ΔΗΠΙ) διοργανώνει συνεστίαση σήμερα Παρασκευή στην ταβέρνα του Σπύρου (Κασταμονής 112) στις 9.00 το βράδυ. Στη συνεστίαση θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο επικεφαλής της ΔΗΠΙ και υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Τσουκαλάς.Στις 7 το απόγευμα η ΔΗΠΙ διοργανώνει πικετοφορία ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο, που θα ξεκινήσει από την πλατεία Σημητριώτη.

Καλλιθέα: Οι εγκαταστάσεις και τα έργα για την Ολυμπιάδα του 2004 στην Καλλιθέα, τα προβλήματα και οι επιπτώσεις, οι θέσεις και προτάσεις της Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας θα είναι το αντικείμενο της συγκέντρωσης που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Ιούλη η Κίνηση. Η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στις Τζιτζιφιές, στις 8 το βράδυ.

  • H "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" Δυτικής Αττικής πραγματοποιεί περιοδείες στις λαϊκές αγορές, ενώ στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών θα διοργανωθούν συγκεντρώσεις ανά δήμους, σε συνεργασία με τις δημοτικές κινήσεις. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στο Δήμο των Ανω Λιοσίων, με θέμα τη Χωματερή. Οι περιοδείες στις λαϊκές αγορές συνεχίζονται σήμερα στα Μέγαρα, τη Δευτέρα στην Ελευσίνα, την Τρίτη στο Ζεφύρι και την Τετάρτη στον Ασπρόπυργο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ