Κυριακή 5 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ο χαϊδεμένος των καναλιών

Ο "χαϊδεμένος" των καναλιών χτύπησε προχτές το βράδυ και άφησε σύξυλο τον δημοσιογράφο του "Μέγκα" Ν. Χατζηνικολάου. Πρόκειται για τον γνωστό υπουργό Δικαιοσύνης Ε. Γιαννόπουλο, που στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου "Ενώπιος Ενωπίω", άφησε τον δημοσιογράφο ενώπιον... κανενός, με αποτέλεσμα η εκπομπή να διακοπεί στη μέση.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, όμως, την επόμενη ημέρα προχώρησε κι άλλο. Θυμίζοντάς μας την παροιμία "γύφτος δέρνει, γύφτος κλαίει" κατηγόρησε τον δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιαστή Ν. Χατζηνικολάου για "δημοσιογραφικό θράσος" και "δεοντολογική αναίδεια", επειδή ο δημοσιογράφος επέμενε πως για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας θα έπρεπε να παρέμβει, όπως εξάλλου το είχε ζητήσει, ο βουλευτής της ΝΔ Π. Παυλόπουλος, προκειμένου να απαντήσει στα όσα του καταλόγισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Ε. Γιαννόπουλος.

Λίγο νωρίτερα ο Ε. Γιαννόπουλος είχε χαρακτηρίσει τον Π. Παυλόπουλο "αναιδέστατο και ασεβέστατο", αλλά και "μαϊντανό των καναλιών".

Πάντως, για το "φαινόμενο Γιαννόπουλος" συνέβαλαν και αρκετοί δημοσιογράφοι, αφού του αποδίδουν το ακαταλόγιστο και του τα συγχωρούν όλα ακόμη και όταν υπερβαίνει κάθε όριο, αποδίδοντάς τα στην ιδιορρυθμία του χαρακτήρα του.

Θα πρέπει, όμως, πολλοί να καταλάβουν πως ο ιδιόρρυθμος Γιαννόπουλος είναι είναι πλέον επικίνδυνος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ