Τετάρτη 8 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ των δημοσκοπήσεων ...επεκτείνεται η αντιπολιτευτική τακτική της ηγεσίας της ΝΔ, αφού εξάντλησε την αντιπαράθεσή της με την κυβέρνηση, προσφέροντας ανεπιφύλακτη πολιτική στήριξη των νεοφιλελεύθερων επιλογών της (σελίδα 11).

ΟΙ ΣΕΡΒΙΚΕΣ αστυνομικές δυνάμεις που μάχονται τους Κοσσοβάρους Αλβανούς του αποκαλούμενου Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου κέρδισαν έδαφος σε μάχες, κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας προς Τρίτη, ανέφεραν χτες γιουγκοσλαβικές πηγές (σελίδα 12).

ΣΕ ΣΤΑΣΗ εργασίας προχωρούν σήμερα οι έκτακτοι εργαζόμενοι στις αρχαιολογικές υπηρεσίες Θεσσαλονίκης, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 4 μηνών που τους οφείλονται, καθώς και την προκήρυξη θέσεων εργασίας, δεδομένου ότι σήμερα στο υπουργείο Πολιτισμού υπάρχουν 2.500 κενές θέσεις εργασίας (σελίδα 25).

Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ του αγώνα των εκπαιδευτικών για κατάργηση του νόμου 2525/97 με μεγαλύτερη ενεργοποίηση και συσπείρωση του κλάδου, αποτελεί το στόχο που θέτει το ΔΣ της ΟΛΜΕ για το επόμενο διάστημα, χαιρετίζοντας τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς και άλλους φορείς που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις ενάντια στον αντιεκπαιδευτικό νόμο και στο διαγωνισμό - παρωδία του ΑΣΕΠ (σελίδα 32).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ