Τετάρτη 8 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΑΕ
Απειλεί με αποκαλύψεις

Δεν παραιτείται η διοίκηση παρά την καταψήφισή της από τη Γενική Συνέλευση

Οπως σοφά λέει ο λαός "το τέλος του κατήφορου είναι ο πάτος" και οι ποδοσφαιροπαράγοντες έχουν βαλθεί να το επιβεβαιώσουν μέχρι... κεραίας. Δυστυχώς όμως για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ή πιο σωστά τη βιτρίνα του, δηλαδή το επαγγελματικό κομμάτι του, ο πάτος είναι πολύ βαθύς άρα και σκοτεινός... Την ώρα που στη Γαλλία ο "βασιλιάς των σπορ" γιορτάζει, στην Ελλάδα οι επιχειρηματίες του αθλήματος ανταγωνίζονται ποιος θα το ξεφτιλίσει περισσότερο, εξυπηρετώντας ίδιον όφελος.

Οι άνθρωποι που εξέλεξαν την παρούσα διοίκηση στην ΕΠΑΕ καταψήφισαν προχθές τον διοικητικό απολογισμό (20 κατά, 17 υπέρ), ενώ δεν εγκρίθηκε ούτε ο οικονομικός, αφού δε συγκέντρωσε το 50 + 1 (17 υπέρ, 14 κατά, 6 παρών). Ετσι οι αντιπολιτευόμενοι θα συμπληρώσουν τ' αποτελέσματα της ΓΣ στο υπόμνημα που θα καταθέσουν, περιμένοντας η Δικαιοσύνη να δεχτεί το αίτημά τους για εκλογές. Ταυτόχρονα βέβαια περίμεναν ότι τα εναπομείναντα μέλη του ΔΣ στην ΕΠΑΕ θα είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν.

Ομως χθες ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας, Β. Μητρόπουλος, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα παραίτησης και πρόσθεσε: "Τ' αποτελέσματα αποτελούν ηθική νίκη για τη διοίκηση και ράπισμα σ' όσους ισχυρίζονταν διάφορες ανακρίβειες. Δεν αισθανόμαστε μειωμένοι, αντίθετα δικαιωμένοι"!!! Σαν να μη συμβαίνει τίποτα έστειλε προσκλήσεις για καταστατική ΓΣ ώστε να εγκριθεί η δημιουργία Ολομέλειας, ενώ προγραμματίζει κλήρωση πρωταθλήματος 20 ή 22 Ιουλίου. Επίσης θα κινήσει διαδικασίες για επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης με το SUPERSPORT.

Τεράστιες ευθύνες πάντως για την υφιστάμενη σαπίλα και τη διατήρησή της έχουν η πολιτεία και η Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με το Β. Μητρόπουλο "αποδείχτηκε ποιοι διόριζαν αθλητικούς δικαστές, ποιοι ωφελήθηκαν, ποιοι ευνοήθηκαν από τη διαιτησία. Είμαστε αρκετά επιεικείς για να μην παρουσιάσουμε λογαριασμούς στο εξωτερικό (!!). Ασκήθηκε πίεση από πολιτικά πρόσωπα, ομάδες μοίρασαν λεφτά με τη μορφή διαφημίσεων". Σοβαρότατες καταγγελίες και υπονοούμενα αφήνει καιρό τώρα και η πλευρά της αντιπολίτευσης. Θα ενδιαφερθεί κανείς;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ