Τρίτη 14 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Υποδέχεται τον Αλιόσα

Εν αναμονή του μεγάλου αστεριού, που ακούει στο όνομα Αλιόσα Ασάνοβιτς, βρίσκονται όλοι στον Παναθηναϊκό, αφού ο Κροάτης διεθνής αναμένεται να φτάσει σήμερα το απόγευμα στην Ελλάδα.

Ο Ασάνοβιτς, που πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις με την Εθνική της χώρας του στο Μουντιάλ και έκανε όλους στην Παιανία να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του "τριφυλλιού" όπου θα έχει συναντήσει με τον πρόεδρο Γιώργο Βαρδινογιάννη καθώς και με τον Βασίλη Δανιήλ.

Ο Ελληνας τεχνικός μετά τη συνάντηση θα αποφασίσει το χρόνο αδείας που θα δώσει στον διεθνή παίκτη, προκειμένου να ξεκουραστεί από την προσπάθεια που έκανε στο Μουντιάλ. Ο Ασάνοβιτς αναμένεται να αναχωρήσει αύριο για το Σπλιτ.

Εξάλλου, την Κυριακή το βράδυ έφτασε στην Αθήνα ο Νορβηγός Φρανκ Στράντλι, ο οποίος, ως γνωστόν, καθυστέρησε να έρθει επειδή γέννησε η γυναίκα του. Η καθυστέρηση αυτή προβληματίζει έντονα τον Βασίλη Δανιήλ, που θα πρέπει να βρει τώρα τη φόρμουλα ώστε ο Στράντλι να καλύψει το χαμένο έδαφος. Τέλος, μέχρι τις 20 Ιούλη περιμένουν στον Παναθηναϊκό να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της ελληνοποίησης των Βαζέχα, Βάντσικ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ