Πέμπτη 23 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Καλός χωρίς μπάλα

Ο Στεπάνοβιτς... πιο κοντά στον Ντρίζνιτς

Σε βιντεοανάλυση του Σέρβου επιθετικού Ζντράφκο Ντρίζνιτς έχει επιδοθεί ο τεχνικός της ΑΕΚ Ντράγκαν Στεπάνοβιτς, ο οποίος παρακολουθεί τον 26χρονο παίκτη προκειμένου να αποφασίσει εάν τελικά... ταιριάζει στην ομάδα. Ο "κιτρινόμαυρος" τεχνικός έχει εντυπωσιαστεί από τις κινήσεις του συμπατριώτη του, ειδικότερα όταν δεν έχει την μπάλα στα πόδια του και αναμένεται εκτός απροόπτου να εισηγηθεί την απόκτησή του, στη διοίκηση της ΑΕΚ.

Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Ρώσος Μάσλοφ που αναχώρησε από τη Γερμανία χωρίς να έχει ικανοποιήσει τον Ντράγκαν Στεπάνοβιτς. Αντίθετα, ικανοποιητικά είναι τα συμπεράσματα για τον Βραζιλιάνο Ισαϊα Ντα Σίλβα, τον οποίο ο προπονητής του "Δικεφάλου" θα ξαναδεί στο φιλικό με τη Στουτγκάρδη, πριν αποφασίσει αν θα αποκτηθεί ή όχι. Οσο για τον Σκοπιανό λίμπερο Μπαμπούνσκι, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, αλλά στην "Ενωση" δεν ανησυχούν, αφού πιστεύουν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα λήξει οριστικά το θέμα. Πάντως πολλά θα εξαρτηθούν και από το ταξίδι που θα πραγματοποιήσουν στη Γερμανία ο Λ. Νικολάου με τον Π. Κομνηνό, όπου θα συζητήσουν τα μεταγραφικά θέματα με τον τεχνικό της "Ενωσης".

Εξάλλου σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας στο προπονητικό κέντρο του Τεργκένζεε, αφού ο "Στέπι" έχει... βγάλει το λάδι στους παίκτες, με καθημερινές τριπλές προπονήσεις. Στο πρόγραμμα συμμετέχει και ο Ντ. Νικολαϊδης που έδειξε να ξεπερνάει τον τραυματισμό του, ενώ ευχάριστα είναι και τα μηνύματα για την κατάσταση των Κατσαβού και Μπατίστα, που συνεχίζουν κανονικά την αποθεραπεία τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ