Σάββατο 1 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Υπέγραψαν Μπαμπούφσκι, Ιλιεφ

Τη Φερεντσβάρος έφερε η κλήρωση αντίπαλο της ΑΕΚ, στα πλαίσια του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, με το πρώτο παιχνίδι στην Ουγγαρία (11-25/8). Οι "κιτρινόμαυροι" στην προσπάθεια πρόκρισης θα ενισχυθούν από τον Σκοπιανό Μπαμπούφσκι και τον Βούλγαρο Ιλιεφ, η απόκτηση των οποίων ανακοινώθηκε χτες και επίσημα.

Μετά λοιπόν τους Ολυμπιακό και ΟΦΗ ήρθε η σειρά της ΑΕΚ να βρει στον... ευρωπαϊκό δρόμο της τη Φερεντσβάρος. Οι Μαγιάροι, τους οποίους απέκλεισαν πέρυσι οι Κρητικοί, σαφώς δε θεωρούνται υπερομάδα, είναι όμως επικίνδυνοι αν υποτιμηθούν. Σήμερα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του ουγγρικού πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν την Κάρουλατς, υπό το βλέμμα του Στεπάνοβιτς. Ανθρωπος της ΑΕΚ θα παρακολουθήσει και το ντέρμπι με τη ΜΤΚ (8/8).

Αναφερόμενος στην αντίπαλο του "δικεφάλου" ο "Στέπι" δήλωσε: "Είναι μια γνωστή και καλή ομάδα. Σ' αυτές τις αναμετρήσεις όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαι ευχαριστημένος από την κλήρωση. Θεωρώ τον πρώτο αγώνα καθοριστικό".

Από την άλλη, αίσιο τέλος είχε το μεταγραφικό σίριαλ των αλλοδαπών στην ΑΕΚ. Εναντι συνολικά περίπου 330 εκατ. δρχ. ο 30χρονος λίμπερο Μπόσκο Μπαμπούφσκι υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Ο συνομήλικός του μέσος Ιλιαν Ιλιεφ, έναντι περίπου 300 εκατ. δρχ. υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου. Ομως η "κιτρινόμαυρη" εταιρία διατηρεί το δικαίωμα σε πέντε μήνες, αν το θελήσει, ν' ανανεώσει τη σύμβαση επιπλέον για ένα ή δύο χρόνια.

Αυτό έγινε γιατί την περασμένη βδομάδα ο Βούλγαρος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση από τον Λ. Νικολάου και θέλουν να δουν σε τι κατάσταση θα είναι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ