Πέμπτη 13 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΙΣΣΟΥ"
Απάντηση στις αντιλαϊκές πολιτικές

Σε αγωνιστική συμπόρευση ενάντια στον αντιλαϊκό μονόδρομο της κυβέρνησης και των κομμάτων που στηρίζουν την πολιτική της, καλεί τους δημότες η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Ερισσού Κεφαλλονιάς. Συμπόρευση, με πρώτο σταθμό τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, στις οποίες συμμετέχει με επικεφαλής τον Μάκη Μπαρζούκα.

Η Παράταξη, με διακήρυξή της προς το λαό των χωριών της Ερισσού, τονίζει την ανάγκη αντίστασης στην κυβερνητική πολιτική της λιτότητας, της πρόσθετης φορολογίας, της ανατροπής των κοινωνικών κατακτήσεων, της κατάργησης του οκταώρου και της ανεργίας.

Επισημαίνει πως οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υποβαθμίζουν τον κοινωνικό ρόλο της ΤΑ και τη μετατρέπουν σε μηχανισμό επιβολής της αντιλαϊκής πολιτικής τους. Πως με τους νόμους που ψήφισαν μετατρέπουν το θεσμό σε επιχείρηση και επιβάλουν την ανταποδοτικότητα και το χαράτσωμα των πολιτών. Πως παρακρατούν εκατοντάδες δισεκατομμύρια από την ΤΑ και με τον "Καποδίστρια" στοχεύουν στη δημιουργία ισχυρών μηχανισμών φορομπηχτικής πολιτικής.

Η Παράταξη υπογραμμίζει πως επιδίωξή της είναι να καταδικαστεί η πολιτική της κυβέρνησης που στηρίζεται και από ΝΔ, ΣΥΝ και ΔΗΚΚΙ. Να αντιπαλευτεί, η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και της νομιμοποίησης των ναρκωτικών. Να προασπιστεί η ειρήνη και η εθνική ανεξαρτησία. Να αγωνιστεί, τέλος, για μια Ερισσό, "που θα κρατά τον κόσμο της 12 μήνες το χρόνο", που θα αναπτυχθεί ορθολογικά και δε θα ερημώνει το χειμώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ