Τρίτη 18 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου,στις 6 μ.μ.,θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους νεκρούς του μπλόκου της Κοκκινιάς. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, καταθέσεις στεφανιών και απαγγελίες, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το Γ Νεκροταφείο και προσκλητήριο νεκρών. Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν από κοινού η ΠΕΑΕΑ Κοκκινιάς και το Σωματείο Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής "Ο Φοίνικας".

  • Εκδήλωση - μνημόσυνο στη μνήμη των εκτελεσθέντων της 13ης Αυγούστου 1944, που έπεσαν στο μπλόκο της Καλαμαριάς, θα πραγματοποιήσει το Παράρτημα Καλαμαριάς της ΠΕΑΕΑ σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή. Το μνημόσυνο θα τελεστεί την Τετάρτη 19 Αυγούστου, στις 10 το πρωί, στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, στην οδό Καισαρείας.
  • Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Ιθάκης και ο δήμος διοργανώνουν την καθιερωμένη χρονιάτικη εκδήλωση προς τιμήν της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, που θα γίνει την Κυριακή 23 - 8 - 1998, στο χώρο της πλατείας Εθνικής Αντίστασης στις 9 μ.μ..Θα ακολουθήσει εκδήλωση με αντιστασιακά τραγούδια από τη φιλαρμονική του Κοινωφελούς Ομίλου Ιθάκης.
  • Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Τρίπολης πραγματοποιεί το Σάββατο 22 - 8 - 1998, εκδήλωση μνήμης και τιμής στον Αϊ - Βασίλη Κυνουρίας στις 5 μ.μ..Την ίδια μέρα θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια μνημείου προς τιμήν των αγωνιστών και των πεσόντων της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού.

- Τα Κεντρικά Γραφεία της ΠΕΑΕΑ δρομολογούν πούλμαν το Σάββατο 22 - 8 - 1998 για την εκδήλωση στον Αϊ - Βασίλη Κυνουρίας. Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 8 π.μ. από την πλατεία Κάνιγγος και θα επιστρέψει την Κυριακή. Τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες: 8234.296, 8225.407 και 3844.853.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ