Τετάρτη 19 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αγωνία για τα "μετόπισθεν"

Εντονα προβληματισμένος είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την εικόνα που παρουσίασε η άμυνα του Ολυμπιακού στο ισπανικό τουρνουά. Τα μηνύματα κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι ενόψει των υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, αφού 6 γκολ σε δυο αγώνες δεν είναι και... λίγα. Ασφαλώς, ο Ντούσκο έκανε δοκιμές στην πόλη Χουέλβα στους αγώνες με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (1 - 3) και προχτές με την Μπέτις (2 - 3), προκειμένου να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.

Στο ματς με τους Σεβιγιάνους ο Μπάγεβιτς χρησιμοποίησε αμυντικό χαφ τον Αμανατίδη, στην προσπάθειά του να βρει τον αντικαταστάτη του τραυματία Πέτρου Πασσαλή, όμως και πάλι η εικόνα προς τα... μετόπισθεν δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Φυσικά, το μυαλό του "ερυθρόλευκου" τεχνικού είναι πώς η ομάδα θα είναι πανέτοιμη στη ρεβάνς με την Ανόρθωση στις 26 του μήνα (9μ.μ.) στο στάδιο "Αντώνης Παπαδόπουλος".

Οσον αφορά το παιχνίδι με την Μπέτις, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το ελληνικό συγκρότημα αφού στο 1 ο Βασίλης Καραπιάλης με δυνατό βολέ άνοιξε το σκορ. Οι Ισπανοί ισοφάρισαν με κεφαλιά του Ιβάν στο 18, ενώ στο 36 ο Γιαννακόπουλος σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 60 ο Σταύρος Τζωρτζόπουλος με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στους αντιπάλους, που έπαιξαν χωρίς το μεγάλο τους αστέρι Ντένιλσον. Ο Ιβάν και πάλι στο 71 ανέβασε το δείκτη του σκορ, ενώ ο Νινιάδης με σουτ - κεραυνό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

"Ηθελα να δω κάποια πράγματα και δοκίμασα ορισμένα σχήματα. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Πληρώσαμε τα λάθη μας στην άμυνα", τόνισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι "ερυθρόλευκοι" αγωνίστηκαν με τους: Τοχούρογλου, Μαυρογενίδη, Καραταϊδη, Πουρσανίδη, Τζωρτζόπουλο, Αμανατίδη, Γιαννακόπουλο (61 Σφακιανάκη), Νινιάδη, Αμπουάγκουε, Καραπιάλη, Γκόγκιτς (61 Πουρσαϊτίδη).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ