Πέμπτη 20 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Σοκ με Καλαϊτζή στον ΠΑΟ

Χειρουργήθηκε χτες. Εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 μήνες

Οσκαρ ατυχίας για τον Γιώργο Καλαϊτζή. Ο διεθνής πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού χειρουργήθηκε χτες από τον γιατρό Αργύρη Μήτσου στο γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 μήνες! Ο Καλαϊτζής τραυματίστηκε στο φιλικό αγώνα με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στο Ζρέτσε. "Ατυχία, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Αυτά έχει ο αθλητισμός. Εχει τα καλά του και τα κακά του. Η αλήθεια είναι ότι είχα μεγάλη όρεξη για δουλιά, ήθελα να παίξω καλό μπάσκετ φέτος στην Ευρωλίγκα, αλλά καλά καλά δεν πρόλαβα να αρχίσω προετοιμασία", τόνισε ο άτυχος παίκτης.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε προχτές αργά το βράδυ την Γκόριτσα με 88 - 78 όμως η... είδηση είναι η απόδοση του Ντίνο Ράτζα. Ο Κροάτης σέντερ πέτυχε 27 πόντους, ενώ ο Σούμποτιτς δε χρησιμοποίησε τον Ντέγιαν Μποντίρογκα. Εξαιρετική απόδοση είχε και ο Μίκαελ Κοχ που σημείωσε 16 πόντους.

  • Με κορυφαίο παίκτη τον Δημήτρη Παπανικολάου (17 πόντους) ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα στη Φολγκέρια τη Βερόνα 80 - 62, στο πρώτο φιλικό της νέας περιόδου. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς δε χρησιμοποίησε για προληπτικούς λόγους τον Αντονι Γκολντγουάιρ (τράβηγμα στους γλουτιαίους μύες), ενώ ο Αριαν Κόμαζετς χρησιμοποιήθηκε λίγο ώστε να ξεκουραστεί από τη δυνατή προετοιμασία. Ο Ντούντα έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών και κυρίως από την άριστη συνεργασία των ψηλών Τάρλατς - Ομπέρτο.
  • "Μέλι στάζει" ο Γιώργος Καλαφατάκης, τεχνικός της ΑΕΚ, για το νέο απόκτημα της ομάδας, τον Ρούμπεν Πάτερσον. Το φιλικό με την Πιστόια επί ιταλικού εδάφους έκανε τον νεαρό τεχνικό να δηλώσει: "Εχει πολύ δυνατό άλμα, πασάρει εκπληκτικά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι παίζει πολύ καλή άμυνα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει πολλές δουλιές μέσα στο γήπεδο".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ