Τρίτη 25 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ"
Αντίσταση στις αντιλαϊκές επιλογές

Τις πιο ζωντανές και πρωτοπόρες δυνάμεις του νέου Δήμου Αμαλιάδας που αποτελείται από τις κοινότητες Αγ. Δημητρίου,Αγ. Ηλία Πηνηίων,Αμπελόκαμπου,Αυγείου,Γερακίου,Δάφνης,Δαφνιωτίσσης,Δουναίικων,Ηλιδος,Καλυβίων Ηλιδος,Καρδαμά,Κέντρου,Κεραμιδιάς,Κρυονέρου,Περιστερίου,Ροβιάτας,Σαβαλίων,Σωστίου,Χαβαρίου, στοχεύει να συσπειρώσει η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Αμαλιάδας",προκειμένου να δημιουργηθεί μια δημοτική Αρχή, που θα έχει στο κέντρο της προσοχής της τους δημότες και τα προβλήματά τους.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΑΣ Αμαλιάδας, με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της παράταξης, οι δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη θα αποτελέσουν μια κρίσιμη και καθοριστική αναμέτρηση για το μέλλον της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής, καθώς η Αμαλιάδα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα πόλης που παραδόθηκε από τις τοπικές αρχές της, και μάλιστα χωρίς την παραμικρή αντίσταση, στις αντιλαϊκές επιλογές όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων.

Επίσης, η ΔΑΣ Αμαλιάδας αρνείται το ρόλο του διαχειριστή της μιζέριας και του φτωχού συγγενή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς η πολιτική που θα ακολουθηθεί από δω και πέρα στο δήμο Αμαλιάδας θα οδηγήσει την πόλη και τα γύρω χωριά, σε όλους τους τομείς, σε κατάσταση που δε θα αναστρέφεται εύκολα. Τα γραφεία της Παράταξης βρίσκονται στην οδό Καραϊσκάκη 22 στην Αμαλιάδα (τηλ. 0622 - 27195).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ