Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συζητήσεις...

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ κουβέντα πιάσανε χτες οι ΠΑΣΟΚοι, με αφορμή τα όσα είπε ο Σημίτης στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Από τη μια, ο Ρέππας - που ανέλαβε να την εξηγήσει - και, από την άλλη, ο Παπουτσής συζητούσαν ποιος θα πληρώσει το κόστος της σύγκλισης και της πιθανής συμμετοχής στην ΟΝΕ...

***

Αυτό κι αν είναι ...δημόσιο δούλεμα, με προφανή στόχο να μας αναδείξουν τα υποτιθέμενα δύο πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ. Διότι, όταν γίνονται τέτοιοι διάλογοι, δυο ...δρόμοι υπάρχουν για τους διαλεγόμενους. Η μας δουλεύουν ή είναι πραγματικά χαζοί.

***

Λέτε να μην ξέρουν "ποιος θα πληρώσει"; Ποιος πληρώνει δηλαδή επί χρόνια αυτές τις δουλιές; Θέλει ...βαθιά σκέψη για να το αντιληφθούν;

***

Βέβαια, τους χάλασε ολίγον τη ...σούπα ο Μητσοτάκης, ο οποίος είναι γνωστός για τις εκλάμψεις ειλικρινείας του, που είπε ότι, όπως πάει η ιστορία, σε λίγο θα ανακοινωθεί κι επισήμως ότι δεν έχει ΟΝΕ...

***

Τέτοια ακούνε οι εκσυγχρονιστές και τρελαίνονται... Κι έχει βγει πολλές φορές "σωστός" στις προβλέψεις του ο "επίτιμος".

***

Εμάς, βεβαίως, διαφορά ιδιαίτερη δε μας κάνει, διότι, είτε μέσα - είτε έξω, δε θα αλλάξει τίποτε (εκτός αν αλλάξει προς το χειρότερο), όμως ο Σημίτης έχει δεσμεύσεις ο άνθρωπος.

***

ΤΕΛΙΚΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ μ' αυτόν το Ρουμάνο. Ηθελε, λέει, κατά τη διάρκεια της όλης φασαρίας με τα περιπολικά, να τον κυνηγούν και τα κανάλια παραπίσω, να πάει με τον αστυνομικό που κρατούσε όμηρο ...στον κινηματογράφο!

***

Πάλι καλά, που δε ζήτησε να πάνε στο Λούνα Παρκ να μπούνε στα συγκρουόμενα και ...μετά να αποδράσει.

***

Αυτή η υπόθεση, από αστυνομικό θρίλερ χολιγουντιανών προδιαγραφών, τείνει να καταλήξει, όπως πάμε, σε ...δροσερή κομεντί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ