Τρίτη 15 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μπούμερανγκ η αστεία προπαγάνδα

Με αστεία και σαθρά επιχειρήματα καθώς και με "διαρροές" δημοσκοπήσεων "αγνώστου ταυτότητας", που δείχνουν δήθεν θεαματική άνοδο της "συσπείρωσης" των οπαδών του, προσπαθεί απεγνωσμένα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να αποφύγει τη λαϊκή αγανάκτηση και οργή στις δημοτικές εκλογές.

Ακόμα και σε αυτές τις εκλογές επιχειρεί να ανασύρει το, απονεκρωμένο από καιρό, "αντιδεξιό μέτωπο", και να δημιουργήσει πόλωση με τη ΝΔ, μήπως και μαζέψει στο "μαντρί" κανέναν πρώην ψηφοφόρο. Γι' αυτό, λένε οι επιτελείς του Σημίτη, ο πρωθυπουργός έκανε σκληρή αναφορά στη ΝΔ στο Εθνικό Συμβούλιο, γι' αυτό και οι "σκληρές" απαντήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου. Μόνο ειρωνικά χαμόγελα προκαλούν πλέον τέτοιες κωμικές προσπάθειες, όταν η εμπειρία ετών έχει αποδείξει ότι το κυβερνών κόμμα βρίσκεται στην την πρωτοπορία της δεξιάς πολιτικής.

Ας συνεχίσουν, όμως, σ' αυτή την κατεύθυνση. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν και να στρέφουν εναντίον τους την απόπειρα εμπαιγμού των λαϊκών μαζών. Γιατί αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί είναι πως πλέον ό,τι κάνουν και λένε στρέφεται εναντίον τους, ιδιαίτερα σε προεκλογική περίοδο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ