Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Οι αντιστασιακοί στηρίζουν την υποψηφιότητα του Π. Τσουκαλά

Με ανακοίνωσή τους οι αντιστασιακοί του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ,δηλώνουν ότι στηρίζουν την Αγωνιστική Δημοτική Παράταξη ΔΗΠΙ - "Δημοτική Προοδευτική Ιωνία" με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Τσουκαλά και καλούν τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης να τον υπερψηφίσουν.

"Οι δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη - τονίζουν - θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό, ανάλογα με το ποιες δυνάμεις θα αναδειχτούν στους Δήμους και τις Νομαρχίες, αν αυτή η πολιτική που θίγει βάναυσα τα στοιχειώδη κοινωνικά και οικονομικά συμφέροντα του λαού μας, θα συνεχιστεί και θα ενταθεί ή θα βρει αντιστάσεις και θα ανατραπεί.

Η σημερινή δημοτική αρχή και οι δημοτικές παρατάξεις, που προσκυνάνε στο όνομα της ΟΝΕ, όχι μόνο δεν αντιστάθηκαν στα σαρωτικά κυβερνητικά μέτρα που απορρέουν απ' αυτήν, αλλά τα στήριξαν ή τα ανέχτηκαν, επιτείνοντας τα δραματικά αδιέξοδα του λαού μας.

- Οι ισχνές μας συντάξεις συρρικνώθηκαν και άλλο.

- Η ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη χειροτέρεψε.

- Η κοινωνική πρόνοια συνεχώς πετσοκόβεται.

- Τα πάντα ιδιωτικοποιούνται.

Στην αντίσταση που προβάλαμε, μοναδικός συμπαραστάτης του αγώνα μας ήταν η δημοτική παράταξη της ΔΗΠΙ, η οποία στηρίζεται από το ΚΚΕ, αιμοδότη της ΕΑΜικής Αντίστασης.

Γι' αυτό: Η ΔΗΠΙ (της οποίας υπήρξαμε ιδρυτικά μέλη) με επικεφαλής τον Παναγιώτη Τσουκαλά,συνεχίζει την αγωνιστική της δράση γιατί δεν έπαψε να υπερασπίζεται αταλάντευτα τα λαϊκά συμφέροντα, κόντρα στις εκάστοτε κυρίαρχες αντιλήψεις και καταστάσεις.

Εμείς οι Αντιστασιακοί της ΠΕΑΕΑ Ιωνίας δηλώνουμε ότι:

- Στηρίζουμε τη δημοτική πολιτική της ΔΗΠΙ για ένα δήμο αντάξιο της ιστορίας και των αγώνων του λαού του.

- Ψηφίζουμε ΔΗΠΙ για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης, αλλά και καταδίκης σε κάθε κυβερνητική ή δημοτική αντιλαϊκή πολιτική.

- Δε μας αποπροσανατολίζουν εξαγγελίες για δήθεν κοινωνική πολιτική, όσο αυτοί που τις λένε δηλώνουν πίστη και υποταγή στην ανάλγητη κυβερνητική πολιτική και τους αντιλαϊκούς μονόδρομους της ΕΕ.

Καλούμε, όλους τους συναγωνιστές μας, όλο τον Ιωνιώτικο λαό να στείλουν την ίδια ασυμβίβαστη απάντηση υπερψηφίζοντας τη ΔΗΠΙ και τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Τσουκαλά"

Για την ΠΕΑΕΑ

ο πρόεδρος

Γιώργος Κατιμερτζής

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αυξήσεις τελών 35% τα τελευταία τρία χρόνια! (2004-12-15 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων (2002-05-15 00:00:00.0)
Οι αλλαγές ταλαιπωρούν τους ασφαλισμένους (2002-03-30 00:00:00.0)
Ασυμβίβαστα και αγωνιστικά (1998-10-01 00:00:00.0)
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων (1998-09-15 00:00:00.0)
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων (1998-09-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ