Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τελευταίες παραστάσεις

Δύο τελευταίες παραστάσεις με τους "Αχαρνής" του Αριστοφάνη,θα δώσει το "Ανοιχτό Θέατρο",αύριο στο Κατράκειο της Νίκαιας και την Κυριακή στο Λυκαβηττό. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαηλίδη.Ερμηνεύουν: Θανάσης Βέγγος, Δημήτρης Πιατάς, Κώστας Πανουργιάς, Σπύρος Μπιμπίλας κ. ά.

  • Στο Δημοτικό Θέατρο "Αλέξης Μινωτής",στο Αιγάλεω, θα βρίσκεται το Εθνικό Θέατρο,αύριο, με τους "Βάτραχους" του Αριστοφάνη,που ανεβαίνουν σε μετάφραση και σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου.Ερμηνεύουν: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Χρίστος Μπίρος, Χρήστος Παππάς, Χριστίνα Σιμιτζή, Τάσος Παλατζίδης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Νίκος Μπουσδούκος,κ. ά.
  • Την κωμωδία "Οταν οι γυναίκες το γλεντούν" του Κάρλο Γκολντόνι,παρουσιάζει, την Κυριακή, το Κρατικό Θέατρο Βόρειας Ελλάδας,στο θέατρο Κήπου της Θεσσαλονίκης. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη.Παίζουν: Κατερίνα Γιουλάκη, Μάρθα Καραγιάννη, Ελένη Ερήμου, Σάσα Καστούρα, Κώστας Χαλκιάς,κ. ά. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στον παλαίμαχο ηθοποιό Γιώργο Βλαχόπουλο, τον οποίο και θα τιμήσουν.
  • Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας Χαλανδρίου, στο Θέατρο Ρεματιάς, σήμερα, θα δώσουν συναυλία τα "Ημισκούπρια",αύριο το Θεατρικό Εργαστήρι του Κέντρου θα παρουσιάσει "Τη μάσκα και το πρόσωπο",ενώ τη Δευτέρα, το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας θα παρουσιάσει την "Τρικυμία" του Σαίξπηρ,σε μετάφραση Χριστίνας Παγκουρέλη,σκηνοθεσία Νίκου Διαμαντή.Παίζουν: Νίκος Γαλιάτσος, Χάρης Γρηγορόπουλος, Αλέκος Κολιόπουλος, Αιμιλία Υψηλάντη κ. ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ