Τρίτη 29 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-Α' ΕΘΝΙΚΗ
Κερδισμένη η ΑΕΚ

"Παραπάτησε" ο Ολυμπιακός. Δύσκολη νίκη ΠΑΟ

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Το συγκρότημα του Ντράγκαν Στεπάνοβιτς μετά την επικράτησή του στο Ηράκλειο με 1-0, έργο Ντέμη Νικολαϊδη, έμεινε μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα εκμεταλλευόμενο τα στραβοπατήματα Ολυμπιακού, Αρη και Ιωνικού.

Οι "ερυθρόλευκοι" του Ντούσαν Μπάγεβιτς έχασαν 1-0 στον Πύργο από τον ψυχωμένο Πανηλειακό, αν και είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αφού ο Τζόρτζεβιτς έχασε πέναλτι. Ο Μπάγεβιτς ανέλαβε τις ευθύνες για την αποτυχία, όμως τα λάθη του Σέρβου τεχνικού με τις συνεχείς αλλαγές στην 11άδα είναι ορατά.

Ο Παναθηναϊκός "διά πυρός και σιδήρου" πήρε ακόμη μια... τυχερή νίκη, όπως παραδέχτηκε και ο Βασίλης Δανιήλ. Αν και ο Ιωνικός βρέθηκε μπροστά στο σκορ, με ένα γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου ο ΠΑΟ πήρε τη νίκη και πέρασε μόνος δεύτερος στη βαθμολογία. Πάντως με ανάλογη απόδοση οι "πράσινοι" δεν πρέπει να περιμένουν κάτι καλό στο Γουέμπλεϊ αύριο κόντρα στην Αρσεναλ.

Σε εξαιρετική μέρα η Καβάλα κέρδισε με σχετική ευκολία τον Αρη που νόμισε ότι με κεκτημένη ταχύτητα από το καλό ξεκίνημα θα έκανε... περίπατο στην όμορφη πόλη της Μακεδονίας.

Ο "Ευρωπαίος" Πανιώνιος πέτυχε καθαρή νίκη επί της Ελευσίνας, που γνώρισε την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν όλα τα... λεφτά στο ματς Εθνικού - ΠΑΟΚ. Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τέρματα και βαθμούς με τους Πειραιώτες να αποσπούν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

"Σεφτέ" στους βαθμούς έκανε και η Βέροια που όμως υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στην έδρα της από τον Απόλλωνα.

Απρόσμενη ισοπαλία και για τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο, αφού ο Εθνικός Αστέρας αποδείχτηκε "σκληρό καρύδι". Η καρέκλα του Ντοϊτσινόφσκι άρχισε και πάλι να τρίζει στον "γηραιό"...

Τέλος, στον Κορυδαλλό, ανώτερη η Ξάνθη πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Προοδευτική, που αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ δεν κατάφερε τίποτα καλό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ