Κυριακή 4 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Ασυμβίβαστοι στις εντολές της εξουσίας

Το μεγάλο βήμα στην Ηλιούπολη έχει γίνει. Η Συμπαράταξη της Δημοκρατικής Ενότητας και της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών είναι πλέον πραγματικότητα. Μια Συμπαράταξη με την οποία, όπως δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχός της Κυριάκος Κανελλόπουλος,"ανοίξαμε ένα δρόμο για μια πλατιά συμπαράταξη δυνάμεων και ανθρώπων που θέλουν και μπορούν να ξαναδώσουν στο δήμο τα χαρακτηριστικά της Αυτοδιοίκησης που γνώρισαν και σε προηγούμενα χρόνια.Τότε που με τον Δημήτρη Κιντή,δήμαρχο, βρεθήκαμε για 12 χρόνια στη διοίκηση του δήμου".

Και μόνο η αναφορά βέβαια του αείμνηστου δημάρχου Δημ. Κιντή φανερώνει τη μορφή της Αυτοδιοίκησης που επιδιώκει η Συμπαράταξη στην Ηλιούπολη.

Μια Αυτοδιοίκηση που θα στηρίζεται από το λαό και θα στηρίζει τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους και τη νεολαία στους αγώνες τους και τα δικαιώματά τους.

Μια Αυτοδιοίκηση που δε θα υποτάσσεται σε εντολές και σκοπιμότητες της κεντρικής εξουσίας, αλλά θα είναι ασυμβίβαστη, θα διεκδικεί για τους δημότες. Αυτό ακριβώς δηλαδή που περιγράφει στη συνέντευξή του στο "Ρ" ο Κυριάκος Κανελλόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ