Τρίτη 6 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"
Τιμωρήστε τους υπεύθυνους

Η "Νομαρχιακή Συμπαράταξη Κέρκυρας",με ανακοίνωσή της, εκφράζει τη συμπαράστασή της στους εκατοντάδες κατοίκους της πόλης και των χωριών του νησιού, που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τις πλημμύρες του προηγούμενου Σαββάτου.

"Οι αιτίες αυτής της απαράδεκτης κατάστασης είναι η έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων και οι κακοτεχνίες των δημοσίων έργων στην πόλη και στην επαρχιακή Κέρκυρα", τονίζει η "Νομαρχιακή Συμπαράταξη". Στη συνέχεια υπογραμμίζει πως αν και επανειλημμένα είχε θέσει το πρόβλημα των κακοτεχνιών στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, ο απερχόμενος νομάρχης Ανδρέας Παγκράτης και ο αντινομάρχης αδιαφόρησαν προκλητικά. "Ιδού τώρα τα αποτελέσματα, που είναι τελείως διαφορετικά απ' ό,τι τα παρουσιάζει στα ιλουστρασιόν φυλλάδιά του και στα τηλεοπτικά σποτ η παράταξη του Α. Παγκράτη", "διευκρινίζει" η Συμπαράταξη.

Επισημαίνει ακόμα πως ο λαός της Κέρκυρας, μετά τις πλημμύρες, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για την τοπική ηγεσία και για τις παρατάξεις των υπολοίπων κομμάτων, "που συγκαλύπτουν το ροκάνισμα του δημοσίου χρήματος από τις μεγαλοκατασκευαστικές εταιρίες". Ζητά, τέλος, από τους κατοίκους του νησιού να τιμωρήσουν όλους τους αρμόδιους στις ερχόμενες εκλογές και να υποστηρίξουν τη "Νομαρχιακή Συμπαράταξη" "που χρόνια τώρα αγωνίζεται για τη χρηστή, διαφανή και αποτελεσματική διαχείριση του δημοσίου χρήματος".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ