Τρίτη 6 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η αποδοχή να εκφραστεί και στην κάλπη

Την Κεντρική Αγορά της Αθήνας επισκέφτηκε το Σάββατο ο Λεων. Αυδής

"Να πάρουμε μαζί μας και αφίσες;", ρώτησε στέλεχος της Συμπαράταξης λίγο πριν ξεκινήσει η εξόρμηση του συνδυασμού στην Κεντρική Αγορά της Αθήνας. Και χτύπησε... κέντρο, αφού λίγο αργότερα μέσα στο βουητό και την πολυκοσμία των ψαράδικων και των κρεοπωλείων, των μανάβικων της Βαρβακείου, άρχισαν να ακούγονται - όσο προχωρούσε ο Λεων. Αυδής και το κλιμάκιο των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων από το ένα μαγαζί στο άλλο - και να βρίσκουν ανταπόκριση μαζί με το λόγο της Συμπαράταξης και οι... λόγοι του Κώστα Μητρόπουλου και του Στάθη Σταυρόπουλου και των σκίτσων τους, που πρόσφεραν για την προβολή της υποψηφιότητας του Λεων. Αυδή.

Και είναι λόγος σοβαρός η... απΑΥΔΗσμένη Αθήνα να ψηφίσει τη Συμπαράταξη του Λεων. Αυδή στις εκλογές, ακριβώς γιατί... η Αθήνα θα υπάρχει και μετά τις εκλογές. Τα μηνύματα των σκίτσων λειτούργησαν και δε χρειάζεται να πούμε ότι το κλίμα που επικράτησε ήταν θερμό. Γιατί όπως έλεγε ένας μαγαζάτορας στο διπλανό του - που... τους βρίσκει όλους ίδιους - "γι' αυτόν εδώ, δεν μπορείς να πεις τίποτα. Κάθε Σάββατο είναι εδώ και ασχολείται, ξέρει τα προβλήματα".

Ετσι συνεχίστηκε η εξόρμηση, όχι σαν εκλογική περιοδεία, αλλά ως μια ακόμα συνάντηση με ανθρώπους της δουλιάς, που οι άνθρωποι της Συμπαράταξης γνωρίζουν, όπως γνωρίζουν και τα προβλήματά τους. Από όσα ειπώθηκαν κρατάμε ένα. Το καλή επιτυχία, ευχή από καρδιάς που ακούστηκε πολλές φορές και έχει νόημα μόνον όταν κάθε ένας που τη λέει, την εφαρμόζει και στην πράξη. Με την ψήφο του την Κυριακή. Και αν παρακινήσει κι άλλους γι' αυτό...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ