Τρίτη 6 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το ηχηρό μήνυμα της γειτονιάς

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η συγκέντρωση της Συμπαράταξης στη Ριζούπολη

Με ένα θερμό συνεχές χειροκρότημα - που επαναλήφθηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης - υποδέχτηκαν εκατοντάδες άνθρωποι, κάτοικοι της Ριζούπολης, τον Λεων. Αυδή,στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα την Κυριακή το βράδυ.

Και το μήνυμά τους ήταν ηχηρό. Ετσι, η συγκέντρωση τράβηξε περισσότερο απ' όσο αναμενόταν, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος της Συμπαράταξης, αρκετή ώρα αφότου κατέβηκε από το βήμα, συνέχισε να συζητά με τους κατοίκους της περιοχής, αφού όλοι είχαν να πουν κάτι παραπάνω. Για τη γειτονιά τους και την πόλη και κυρίως να δηλώσουν ότι αναγνωρίζουν στη Συμπαράταξη και τον υποψήφιό της ότι δεν τους έχει κοροϊδέψει, αντίθετα έχει σταθεί με ειλικρίνεια στο πλευρό τους. Και αναγνωρίζουν ότι η σημερινή κατάσταση δεν πάει άλλο.

Αυτός τελικά είναι και ο λόγος της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου, που εντυπωσίασε ακόμη και τα στελέχη της Συμπαράταξης. Αλλωστε και ο ίδιος ο Λεων. Αυδής υπενθύμισε χειροκροτούμενος: Μη νομίζετε πως όσα σας λέω απόψε εδώ - για τη γειτονιά, για όσα συμβαίνουν στην πόλη και για όσα χρειάζεται να γίνουν - θα τα κάνουμε αύριο εμείς αν έχουμε το δήμο. Για να τα καταφέρουμε, χρειάζεται να μπείτε εσείς μπροστά, να αγωνιστείτε κι εμείς θα είμαστε και τότε στο πλευρό σας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ