Τρίτη 6 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Ρουσφετολογικό όργιο και επιχείρηση υποκλοπής ψήφων

Να απαντήσουν με την ψήφο τους στους λαοπλάνους και τους μικροπωλητές των ονείρων και να θέσουν σε "ανεργία" το σημερινό δήμαρχο και τις μεθόδους του, καλεί τους δημότες η "Δημοκρατική Ενότητα"

Το "όργιο ρουσφετολογίας και υποκλοπής ψήφων με κάθε μέσο" εκ μέρους της δημοτικής αρχής καταγγέλλει, σε ανακοίνωσή της, η "Δημοκρατική Ενότητα" Κορυδαλλού.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι πανικόβλητος ο δήμαρχος Στ. Χρήστου μπροστά στην καθημερινή αποδοκιμασία του λαού από την πολιτική και πρακτική του, έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στα προσφιλή του αθέμιτα μέσα. "Μπροστά στη σίγουρη πλέον αποτυχία του, ψάχνει αγωνιωδώς για σανίδες σωτηρίας και για μια ακόμη φορά έχει τεθεί επικεφαλής μιας ανήθικης εκστρατείας συνδιαλλαγής και ρουσφετιού. Προειδοποιούμε τον κορυδαλλιώτικο λαό και τη νεολαία, ότι μπροστά στις δημοτικές εκλογές και πίσω από τις πλάτες μας παίζεται ένα χοντρό παιχνίδι", υπογραμμίζει η "Δημοκρατική Ενότητα" και προσθέτει:

"Ο δήμαρχος, εκμεταλλευόμενος την αγωνία και την αβεβαιότητα, που δημιουργεί σε κάθε ελληνική οικογένεια το πρόβλημα της ανεργίας, κρύβοντας εσκεμμένα τις πρώτες και κύριες ευθύνες της κυβέρνησης που τον υποστηρίζει,"τάζει λαγούς με πετραχήλια", τα δίνει όλα, υπόσχεται θέσεις εργασίας στο δήμο και αλλού, έχοντας μάλιστα την ανοιχτή κάλυψη ανώτερων κυβερνητικών οργάνων.Ενας μακρύς κατάλογος ονομάτων έχει ανοιχτεί και ο αριθμός των "νεοπροσληφθέντων" είναι αρκετός για να καλύψει τις ανάγκες όλων των δήμων και οργανισμών της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και όχι μόνο. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, κύρια χαρακτηριστικά της προεκλογικής του εκστρατείας αποτελούν τα κεράσματα, τα τραπεζώματα, οι παντός είδους παροχές (με χρήματα ποιων, άραγε;) οι πιέσεις και οι εκβιασμοί δημοτών, ακόμη και εργαζομένων του δήμου".

Η "Δημοκρατική Ενότητα" καλεί τον λαό και τη νεολαία του Κορυδαλλού, με την ψήφο τους:

  • Να καταδικάσουν αυτές τις ανήθικες πρακτικές, που στόχο έχουν να δηλητηριάσουν τις συνειδήσεις, ειδικά των νέων, και να δημιουργήσουν υποταγμένους ανθρώπους.
  • Να απομονώσουν τον κ. Στ. Χρήστου και όσους μαζί του κάνουν τα "στραβά μάτια", τη διχαστική πολιτική του, την πολιτική της αδιαφάνειας, της σήψης, της συνδιαλλαγής, του ρουσφετιού και της αναξιοκρατίας.

Προκαλούμε τον κ. Στ. Χρήστου, έστω και μια φορά, να δοκιμάσει να υποστηρίξει την πολιτική του στο δήμο και να διεξάγει τον προεκλογικό του αγώνα με θεμιτά κι όχι αθέμιτα και υπογείων διαδρομών μέσα".

Και η ανακοίνωση καταλήγει: "Καλούμε κάθε σκεπτόμενο δημότη με την ψήφο του να απαντήσει στους λαοπλάνους και τους μικροπωλητές των ονείρων μας, να θέσει σε "ανεργία" τον κ. Στ. Χρήστου και τις μεθόδους του. Στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, στέλνουμε όλοι μήνυμα αμφισβήτησης και αντίστασης. Τώρα ξέρουμε. Ο Κορυδαλλός χρειάζεται πάλι δήμαρχο τον Νίκο Θεμελή".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ