Τρίτη 6 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΣΥΚΕΩΝ
Ψήφο στο συνδυασμό της λαϊκής συμπαράταξης

Με την προσωπική επαφή, άνθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι το σπίτι, κορυφώνουν την προεκλογική τους δουλιά, τα μέλη και οι φίλοι της "Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας" Συκεών, καλώντας τους κατοίκους να δώσουν τη δική τους αγωνιστική απάντηση στις αντίπαλες παρατάξεις που υποτάσσονται στην αντιλαϊκή αντιδημοκρατική πολιτική της κυβέρνησης.

Η ΔΑΣ και ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Βασιλειάδης καταγγέλλουν στους κατοίκους τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Συκεών που εναρμονισμένη με την κυβερνητική πολιτική θέλει να μετατρέψει το δήμο σε επιχείρηση, να επιβάλλει πρόσθετες φορολογίες, να ξεπουλήσει στην ιδιωτική πρωτοβουλία επικερδείς δραστηριότητες και κοινωνικές υπηρεσίες.

Ο Νίκος Βασιλειάδης μιλώντας κατά τη διάρκεια των περιοδειών του με τους απλούς κατοίκους, τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, "κρούει τον κώδωνα του κινδύνου" για το οριακό σημείο στο οποίο βρίσκεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα η τωρινή διοίκηση του Δήμου. Μια διοίκηση που, όπως επισημαίνει, στάθηκε καταπέλτης κατασπατάλησης δημοτικών πόρων, ξοδεύοντας εκατομμύρια για δημόσιες σχέσεις και ειδικότερα για την προβολή του ίδιου του δημάρχου, ενώ την ίδια στιγμή αδιαφόρησε για τους κατοίκους και τα προβλήματά τους.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΔΑΣ καλούν τους Συκεώτες να πάρουν θέση στα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή, να εναντιωθούν στη λογική που θέλει τους δημάρχους υποταγμένους διαχειριστές. Τους καλούν να καταδικάσουν την κυβερνητική πολιτική και να υποστηρίξουν μαζικά τη γραμμή της συσπείρωσης των ανυπόταχτων λαϊκών δυνάμεων, ώστε η επόμενη των εκλογών να βρει το συνδυασμό της λαϊκής συμπαράταξης, της ΔΑΣ, πιο δυνατό, πιο αποφασιστικό για να μπορέσει να προασπίσει από καλύτερη θέση τα συμφέροντα αυτού του τόπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ