Τρίτη 6 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

ΑΤΤΙΚΗ

ΡΕΝΤΗΣ: Σήμερα η κεντρική συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Β. Κυριακού και θα χαιρετίσει η υποψήφια νομάρχης Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων η κεντρική συγκέντρωση με ομιλήτρια την υποψήφια δήμαρχο Κατερίνα Μαϊλη.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Αύριο, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου η κεντρική συγκέντρωση, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Σαμπάνη.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ: Κεντρική συγκέντρωση σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Μητροπόλεως. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Μπιρμπάκος και ο υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής, Αντώνης Χοροζάνης.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση αύριο στις 8 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο (Στρ. Καραϊσκάκη και Δαβάκη). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Αύριο στις 8 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας η κεντρική συγκέντρωση, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Κουντουρέλλη.Θα χαιρετίσει εκπρόσωπος της ΝΑΣ.

ΥΜΗΤΤΟΣ: Σήμερα η κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία Υμηττού στις 8.30 μ.μ. με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Ισίδωρο Σταμούλη.

ΜΑΡΟΥΣΙ: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, σήμερα στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Μέντζος.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση σήμερα στις 8 μ.μ. στην πλατεία Αναλήψεως. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Φάνης Αρχιμανδρίτης.

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κεντρική συγκέντρωση σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ηρακλείου. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Περικλής Γκιουλέας.

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: Αύριο στις 8 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο στην πλατεία Πατριάρχου η κεντρική συγκέντρωση. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Γεωργούτης και θα χαιρετίσει εκπρόσωπος της ΝΑΣ.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Σήμερα η κεντρική συγκέντρωση στις 8 μ.μ. (Ηρακλείου και Μικράς Ασίας). Θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Τσουκαλάς και ο Σπύρος Χαλβατζής.Αύριο στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στη Σαφράμπολη (πλατεία Αγ. Στεφάνου) θα μιλήσει ο Παναγιώτης Τσουκαλάς.

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Συγκέντρωση αύριο στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντινίδης και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Σωκράτης Ματζουράνης.

ΑΛΙΜΟΣ: Συγκέντρωση σήμερα στις 8 μ.μ. στο Κάτω Καλαμάκι (οδός Θουκυδίδου). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Δουρίδας.Αύριο συγκέντρωση στο Ανω Καλαμάκι (οδός Δωδεκανήσου).

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Σήμερα η κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Ελεούσας, στις 8μ.μ.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κεντρική συγκέντρωση σήμερα, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Γυφτόπουλος.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Η "Δημοτική Ενότητα" και η "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών" διοργανώνουν σήμερα την κεντρική συγκέντρωση στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Παλαμά. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Δασκαλόπουλος.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση διοργανώνει αύριο στην κεντρική πλατεία της πόλης, στις 8 μ.μ. η Κίνηση. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Αυγερόπουλος.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Κεντρική συγκέντρωση αύριο, στις 7μ.μ. στην πλατεία Δημαρχίας.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Σήμερα στις 8 μ.μ. στην πλατεία Πλατάνου θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς Μαιρήνη Στεφανίδη.Στη συγκέντρωση θα χαιρετίσει και εκπρόσωπος της ΝΑΣ.

ΓΑΛΑΤΣΙ: Κεντρική συγκέντρωση αύριο στις 8 μ.μ. στο Παλιό Τέρμα με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Μπάμπη Ασφή.

ΕΠΑΡΧΙΑ

ΘΗΒΑ: Σήμερα, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Θήβας θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Βασιλική Γκιόκα.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Σήμερα, στις 9 μ.μ. στην παραλία (κοντά στο ξενοδοχείο "Παλίρροια"), θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Χαλκίδας". Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Ιωάννα - Σοφία Ντούρου,ενώ θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομάρχης Εύβοιας Δημήτρης Ραχιώτης.

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Σήμερα, στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στην πλατεία Πάρκου. με ομιλητές τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας Ν. Χαλιώτη και τον υποψήφιο νομάρχη Χρ. Οικονόμου.

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: Σήμερα, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου θα μιλήσει ο Παν. Βούλγαρης,υποψήφιος νομάρχης. Αύριο, στις 7 μ.μ. στην ίδια πλατεία θα μιλήσει ο Θαν. Καραγιαννόπουλος,υποψήφιος δήμαρχος.

ΑΜΦΙΣΣΑ: Σήμερα στις 8 μ.μ. η "Δημοτική Κίνηση Αμφισσας" διοργανώνει συγκέντρωση στον πεζόδρομο της πλατείας Λαού. Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Ελένη Αρμάου και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομάρχης Νίκος Αγγελόπουλος.

ΑΛΜΥΡΟΣ ΒΟΛΟΥ: O υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Τσόγκας θα μιλήσει σήμερα στην κεντρική πλατεία στις 6 μ.μ.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Κεντρική συγκέντρωση της ΑΔΕΚ σήμερα στον πεζόδρομο Κομνηνών, μπροστά στο Πολιτιστικό Κέντρο, στις 8.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ