Τρίτη 6 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μα τέτοιο θράσος;

Οταν το θράσος δεν έχει όριο, φτάνει στο επίπεδο της γελοιοποίησης. Ετσι ο "εκσυγχρονιστής" νομάρχης της Δυτικής Αττικής, Π. Παπαπέτρου, δεν έχασε την ευκαιρία που του δόθηκε στην προεκλογική φιέστα που διοργάνωσε ο άλλος "εκσυγχρονιστής" δήμαρχος Ανω Λιοσίων Ν. Παπαδήμας, ο οποίος εγκαινίασε το περασμένο Σάββατο το ανοιχτό κολυμβητήριο στην περιοχή της "Λίμνης", ως το πρώτο αποπερατωμένο τμήμα του Πάρκου Πόλης. Εδειξε το πόσο τον ενδιαφέρει η επαφή με την πραγματικότητα.

Ετσι, μέσα στον προεκλογικό του παροξυσμό έσπευσε να συμπληρώσει τον κ. Παπαδήμα, που λίγο πριν είχε πει ότι "στα Ανω Λιόσια δεν έχει αλλάξει κάτι, έχουν αλλάξει όλα". Και τι βγήκε και είπε ο αθεόφοβος: "Κάποτε είχαμε όνειρα για την περιοχή. Οταν το 1982 την περιδιάβαινα ή, τότε που είχε πλημμυρίσει, έλεγα πότε θα πάψει να γίνεται αυτό, και έγινε πραγματικότητα".

Μα τόση στραβωμάρα; Μήπως δεν ήταν το φετινό Μάρτη, που πλημμύρισε η περιοχή της "Λίμνης" ακριβώς δίπλα στο εγκαινιαζόμενο έργο; Μήπως τα επαγγελλόμενα αντιπλημμυρικά έργα διά στόματος Κ. Λαλιώτη, το 1994, ήταν να ολοκληρωθούν το 1998; Και μήπως ό,τι έχει γίνει, είναι μόνο επιφανειακά έργα χωρίς να υπάρχουν ούτε κεντρικοί συλλεκτήρες υδάτων;

Ε, λοιπόν, αυτή η τόσο επιλεκτική μνήμη και το δούλεμα από πλευράς των διοικούντων, δε θέλει μόνο "μαύρισμα" στις προσεχείς εκλογές στην ΤΑ, αλλά και δυνάμωμα του αγώνα και της διεκδίκησης πραγματικής ποιότητας ζωής από τους πολίτες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ