Δευτέρα 12 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εικαστικά "εντός και εκτός"

Μέχρι τις 3 Νοέμβρη στην αίθουσα "Σκουφά" (Σκουφά 4) παρουσιάζει την καινούρια δουλιά της η Νατάσα Κανελλάκη.Η ζωγράφος επηρεάζεται από το χώρο του συμβολισμού και του σουρεαλισμού και επιχειρεί μία απόδραση στο χώρο του ονείρου, του παραμυθιού και της παιδικότητας. Η πλαστικότητα των καθαρών σχημάτων, το λαμπερό χρώμα και οι βαθιές σκιές στοιχειοθετούν τις μεταμορφώσεις και τις αλληγορίες της.

  • "Γραφές και μύθοι" είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής του Γιάννη Νίκου,που εγκαινιάζεται στις 19 Οκτώβρη στην γκαλερί "Αργώ" (Μέρλιν 8). Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Νοέμβρη.
  • Στις 19 Οκτώβρη (9.30μμ) εγκαινιάζεται στην "Αποθήκη" στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, έκθεση των εικαστικών καλλιτεχνών του Συλλόγου των Αποφοίτων της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη δημόσια παρουσίαση ως ένα σύνολο 26 νέων ζωγράφων που αποφοίτησαν στη Θεσσαλονίκη και συμμετέχουν ήδη με την εργασία τους και με τις εκθέσεις τους στην ελληνική καλλιτεχνική ζωή. Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Κ. Αδαμαντίδης, Αν. Βουτσινά, Σ. Γεροθανασίου, Αρ. Γώγου, Φ. Διαμαντίδου, Στ. Κακκάβα, Π. Καραγιαννάκη, Ν. Κατικαρίδης, Γ. Καψιδάκης, Ελ. Κρανιώτου, Α. Κυριακοπούλου, Δ. Μπελογιάννης κ.ά.
  • Μέχρι τις 29 Οκτώβρη διαρκεί η έκθεση έργων του Γιάννη Γραμματικόπουλου,που φιλοξενείται στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.Τίτλος της "Συνυπαρξιακή κοσμογραφική".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ