Σάββατο 17 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκέντρωση νίκης

Ολος ο Βύρωνας ήταν εκεί. Στη μεγάλη τελική προεκλογική συγκέντρωση του Ν. Ρογκάκου και της "Ενωτικής Παμβυρωνιώτικης Δημοτικής Κίνησης". Γιατί ο Βύρωνας το αξίζει. Και το χρειάζεται. Να ανανεώσει αυτή την Κυριακή την εμπιστοσύνη του στο συνδυασμό του Νίκου Ρογκάκου.Γιατί όλοι ξέρουν πως "ο Βύρωνας έχει δήμαρχο".

Η δημοτική αρχή του Ν. Ρογκάκου άφησε αυτήν την τετραετία που πέρασε έντονη τη σφραγίδα της στην πόλη. Συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων δημάρχων Γεωργούτσου,Φατσέα,Νικολαϊδη,που τίμησαν - όπως είπε ο Ν. Ρογκάκος - με τη διοίκηση και το έργο τους τον άνθρωπο και την κοινωνία.Αυτόν τον αγώνα, το πλήθος του κόσμου που συνέρρεε επί ώρα αφότου ξεκίνησε η ομιλία του δημάρχου, κλείνοντας το δρόμο γύρω από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης, απέδειξε έμπρακτα ότι δε σκοπεύει να τον εγκαταλείψει για κανένα λόγο. Είδε τις υποσχέσεις για έργα στην αρχή της τετραετίας να μετατρέπονται σε πράξη και να ξεπερνούν τον αρχικό προγραμματισμό κατά 300%!

"Και τώρα είναι έτοιμος κάθε Βυρωνιώτης, αλλά και όλοι μαζί, μια γροθιά, να προχωρήσουμε ενωτικά και να παλέψουμε", τόνισε ο Ν. Ρογκάκος, για ένα θεσμό βαθιά ανθρωποκεντρικό, που θα βρίσκεται δίπλα στο λαό, μαζί με το λαό. Γιατί την Κυριακή δε συγκρούονται δυο πρόσωπα, αλλά δύο αντιλήψεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

"Ο λαός μας έχει ένστικτο, αναγνωρίζει δήθεν συμμαχίες που γίνονται μόνο για να μοιράσουν δήμους, αποτέλεσμα πολιτικού τυχοδιωκτισμού, που δεν έχει με τα προβλήματα του λαού μας καμία σχέση, αντίθετα τον εξευτελίζει", υπογράμμισε ο Ν. Ρογκάκος και κατέληξε: "Εμείς, έχουμε εσάς. Και ξέρουμε ότι θα κάνετε την Κυριακή το χρέος σαν απέναντι στην ιστορία του Βύρωνα, απέναντι στο μέλλον των παιδιών μας. Για δήμαρχο αγωνιστή και δήμο - όπλο πάλης του λαού".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ