Δευτέρα 19 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Παραπάτησε η Λανς

Για άλλη μια φορά δεν τα κατάφερε η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, την Τετάρτη στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, Λανς, αφού για την 9η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος παραχώρησε ισοπαλία στην έδρα της 2 - 2 με αντίπαλο την Οσέρ. Και τα δύο τέρματα της Λανς σημείωσε ο Ελουά στο 18 και το 26, ενώ για την Οσέρ σκόραραν οι Καρνό στο 5 και Μαρλέ στο 38.

Και η έτερη αντίπαλος του "τριφυλλιού" Αρσεναλ στραβοπάτησε, αφού για την 9η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος αναδείχτηκε ισόπαλη 1 - 1 με τη Σαουθάμπτον στο Χάιμπουρι. Τα "κανόνια" αν και προηγήθηκαν στο 34 με τον Ανελκά εντούτοις δεν είχαν ανάλογη συνέχεια, με αποτέλεσμα οι "άγιοι" να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε ένα γκολ του Χάουελς στο 67. Στα αξιοσημείωτα αυτής της αγωνιστικής στη "Γηραιά Αλβιόνα" και το γκολ του Νίκου Νταμπίζα στη νίκη της Νιούκαστλ επί της Ντέρμπι με 2 - 1.

Την ήττα γνώρισε και ο αντίπαλος του Πανιωνίου στο Κύπελλο Κυπελλούχων Απόλλων Λεμεσού αφού για το πρωτάθλημα της Κύπρου έχασε από τον Ευαγόρα με 2 - 1.

Χατ - τρικ ο Μαχλάς

Εξάλλου, ο Νίκος Μαχλάς "κτύπησε" και πάλι. Ο πρώτος σκόρερ της Ευρώπης πιστοποίησε τις ικανότητές του για μία ακόμη φορά σημειώνοντας χατ - τρικ (14, 19, 39) στον αγώνα της Βίτεσε Αρνεμ με τη Βίλεμ Τίλμπουργκ για την 9η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3 - 2. Ετσι η Βίτεσε ισοβαθμεί τώρα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τη Φέγενορντ έχοντας από 20 βαθμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ