Σάββατο 14 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΙΕΘΝΗ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Συλλήψεις εφήβων

ΒΕΡΟΛΙΝΟ.-

Στη σύλληψη τριών 16χρονων προχώρησε χθες το πρωί η Αστυνομία του Βερολίνου, αφού τους θεώρησε ύποπτους για την απόπειρα εκτροχιασμού της υπερταχείας, κοντά στην πόλη Ρατενάου,στη βορειοανατολική Γερμανία, δήλωσε εκπρόσωπός της, χωρίς να δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα των υπόπτων.

Το τρένο "ICE 658 Αννα Σέγκερ" που εκτελούσε τη διαδρομή Βερολίνο - Ανόβερο και έτρεχε με ταχύτητα 250 χλμ. την ώρα, προσέκρουσε το απόγευμα της Πέμπτης σε τσιμεντένια πλάκα που είχε τοποθετηθεί από άγνωστους στη σιδηροδρομική γραμμή, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Γερμανικών Σιδηροδρόμων Deutsche Bahn. Κατά την πρόσκρουση κανένας επιβάτης δεν τραυματίστηκε, μόνο οι τροχοί υπέστησαν ζημιές και η κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά και στις δύο κατευθύνσεις.

Τα σιδηροδρομικά ατυχήματα στη Γερμανία έχουν υπερδιπλασιαστεί την τελευταία χρονιά και ιδιαίτερα μετά το πολύνεκρο δυστύχημα της υπερταχείας αυτό το καλοκαίρι, έχουν πολλαπλασιαστεί τα μέτρα ασφαλείας αλλά και οι έρευνες της Αστυνομίας για πρόσωπα που ενδεχόμενα κρύβονται πίσω από δολιοφθορές στις σιδηροδρομικές γραμμές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ