Πέμπτη 19 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απόντα τα κανάλια

Απόντα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια από τη χτεσινή συγκέντρωση στον Παλαμά. Οπως ήταν απόντα και από τις εξίσου επιτυχημένες κινητοποιήσεις, που προηγήθηκαν στο Λιοντάρι και στα Φάρσαλα.

Γιατί; Μα, για να μην προβληθεί η αγωνιστική προετοιμασία των αγροτών της Θεσσαλίας, ενόψει των μεγάλων νομαρχιακών και πανθεσσαλικών κινητοποιήσεων και ενημερωθεί ο αγροτικός κόσμος σ' όλη την Ελλάδα. Για να μην προβληθούν τα αιτήματα της αγωνιζόμενης αγροτιάς, που παλεύει εναντίον της αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης. Αλλά και γιατί μ' αυτά τα ρεπορτάζ δε συνάδει η "δημοσιογραφία", που στηρίζεται στο τρίπτυχο "ψέμα, αίμα, σπέρμα", για να "πουλάει".

Και όταν οι κινητοποιήσεις των αγροτών της Θεσσαλίας επεκταθούν και δυναμώσουν τόσο ώστε να μην μπορούν να αποσιωπηθούν, τότε θα καταφθάσουν ξανά στον κάμπο οι "ματσουκοφόροι" απεσταλμένοι των αφεντικών των ΜΜΕ για να περιγράφουν πώς οι "αμόρφωτοι" χωριάτες "κόβουν την Ελλάδα στη μέση".

Ε, ρε "λούρα με ζιόγκους" που χρειάζονται μερικοί για να καταλάβουν πως τούτοι εδώ οι "χωριάτες" αγωνίζονται, όχι για να προβάλλονται οι ίδιοι στα "παράθυρα" των τηλεοράσεων, αλλά για να προβάλλουν τα αιτήματά τους, να μείνουν στα χωριά τους, να καλλιεργούν τη γη τους για να θρέφουν το λαό μας και μαζί κάποιους "χαραμοφάηδες" της τηλεοπτικής "λετσαρίας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ