Τρίτη 8 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θυμάστε την Καταρίνα Βιτ;

Είχε ασχοληθεί και πάλι η στήλη, με το παρακάτω θέμα. Και, μάλιστα, σχετικά πρόσφατα. Με άλλη τότε αφορμή, αλλά με το ίδιο πρόσωπο και την ίδια πάντα ουσία.

Για την Καταρίνα Βιτ ο λόγος, πρώην χρυσή πολυολυμπιονίκη του καλλιτεχνικού πατινάζ, όταν υπήρχε η Λαοκρατική Γερμανική Δημοκρατία και, μετά το 1990, "αστέρι" των κάθε λογής "ροζ"... ασχολιών της σύγχρονης καπιταλιστικής "ατσιδοσύνης".

Το τελευταίο της... κατόρθωμα το αναδημοσιεύουμε από τον "Αδέσμευτο Τύπο" της Παρασκευής: "Η "βασίλισσα των πάγων" ζεσταίνει τις ανδρικές καρδιές και κόβει τις ανάσες... Το πάλαι ποτέ λαμπερό αστέρι του καλλιτεχνικού πατινάζ, η Καταρίνα Βιτ, δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης, έκανε αυτό που δεν τόλμησε ποτέ στο παρελθόν καμιά κορυφαία του Ολυμπισμού. Να διαφημίσει και να πουλήσει όχι τις επιδόσεις της αλλά το γυμνό της κορμί με τις μεστές και αισθησιακές καμπύλες της από τις σελίδες του περιοδικού "Πλέι μπόι"...".

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας έχει κι άλλα και, βέβαια, δεν ξεχνά να σερβίρει και ορισμένα εμετικά αντικομμουνιστικά μυθεύματα, για την πρώην Ανατολική Γερμανία.

Μην κουράζεστε, συνάδελφοι, είναι τόσο ολοφάνερα τα πράγματα, που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ