Τρίτη 8 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Απόψε με μουσική

Εργα των Αλέξη Αγραφιώτη, Χάρη Βρόντου, Γιώργου Πονηρίδη, Χανς Τσέντερ, Τζέιμς Μπόζνος, Μπέλα Μπάρτοκ και Μάριο Νταβιντόβσκι θα παρουσιάσει το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Ελληνικής Μουσικής, στη σημερινή του συναυλία (8.30μμ), στο Ινστιτούτο "Γκαίτε" (Ομήρου 14 - 16). Τη συναυλία, που εντάσσεται στο πλαίσιο της σειράς "Μιλλένιουμ - Κύκλος ΙΧ", θα διευθύνει ο Θόδωρος Αντωνίου.

  • "Των Γεννών και της Λαμπρής, Κυπριακά και άλλα ελληνικά κάλαντα, θρησκευτικά τραγούδια και ύμνοι" είναι ο τίτλος της μουσικής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (8.30μμ), στο "Σπίτι της Κύπρου" (Ηρακλείτου 10), με τη συμμετοχή του παραδοσιακού Κύπριου τραγουδιστή Μιχάλη Τερλικκά.Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του δίσκου του, ενώ σε αυτή συμμετέχουν οι μουσικοί Κώστας Καρπασίτης (βιολί), Γιαννάκης Σουρουλλάς (λαούτο, κουδούνια) και Νίκος Σουρουλλάς (ταμπουτσιά).
  • Στην Καβάλα συνεχίζει τις παραστάσεις της η Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης", η οποία σήμερα και αύριο θα εμφανιστεί στο Παλιό Ωδείο της πόλης. Τραγούδια του συνθέτη ερμηνεύουν οι: Κώστας Θωμαϊδης, Σωτηρία Λεονάρδου, Αλέξια, Παναγιώτης Καραδημήτρης, Τάσος Μισυρλής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ