Τρίτη 8 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ντέρμπι στα χαρτιά

Κάθε άλλο παρά ντέρμπι αποδείχτηκε τελικά ο αγώνας της Γλυφάδας με τη Βουλιαγμένη, αφού οι "μπέμπηδες" κάνοντας επίδειξη δύναμης επικράτησαν των αντιπάλων τους με 8 - 1. Οπως διαφαίνεται και από το τελικό σκορ, οι πρωταθλητές επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους απέναντι στους Γλυφαδιώτες που δε φαινόταν ικανοί να αντισταθούν ούτε στο ελάχιστο. Τα εννιάλεπτα: 0 - 2, 1 - 1, 0 - 4, 0 - 1. Κορυφαίος της Βουλιαγμένης ήταν ο Γιώργος Αφρουδάκης που σημείωσε 6 γκολ, ενώ από έναν έβαλαν ο Λοράντος και ο Μάζης. Το γκολ της τιμής για τη Γλυφάδα πέτυχε ο Φαναριώτογλου.

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκε και το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και των Χανίων, αφού οι "ερυθρόλευκοι" εμφανίστηκαν πιο σοβαροί απ' ό,τι στον αγώνα με τον Ηλυσιακό την προηγούμενη αγωνιστική. Ετσι δε δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν των Κρητικών με 10 - 5 με κορυφαίο τον πρώην παίκτη των Χανίων Αντώνη Βλοντάκη.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής ήταν: Χαλκίδα - Ηλυσιακός 14 - 4, Πάτρα - Αρη Νίκαιας 15 - 6, Παναθηναϊκός - Χίος 21 - 9, ΟΦΘ - Εθνικός 6 - 17.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βουλιαγμένη 9, Χαλκίδα 8, Πάτρα 7, Ολυμπιακός 7,, ΠΑΟ 6, Χανιά 6, Εθνικός 5, Ηλυσιακός 5, Χίος 4, Γλυφάδα 2, Αρης Νίκαιας 0, ΟΦΘ 0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ