Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΑΡΣΕΝΑΛ
Ψάχνει το σωστό συνδυασμό

Οι πράσινοι θέλουν νίκη επί της Αρσεναλ σήμερα και ισοπαλία μεταξύ Λανς - Ντιναμό Κ.

Να που καμιά φορά δεν αρκεί μια νίκη για να βρεθείς στον... παράδεισο. Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό που σήμερα ρίχνεται στον υπέρ πάντων αγώνα (21.45 Ολυμπιακό Στάδιο, το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το ΜΕΓΚΑ μαγνητοσκοπημένο μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού) με την αποδεκατισμένη Αρσεναλ και θέλει μόνο τους βαθμούς της νίκης για να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ομως υπάρχει και ένα... αλλά που το ξεκαθάρισε ο Βασίλης Δανιήλ: "Ελπίδες υπάρχουν, αλλά η πρόκριση δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Εξαρτάται και από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου, Λανς - Διναμό Κιέβου. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και να ελπίζουμε σε ισοπαλία στη Γαλλία".Ο Καβαλιώτης τεχνικός ζήτησε τη συστράτευση του κόσμου των "πρασίνων" στο σημερινό αγώνα του ΟΑΚΑ: "Πρέπει να δείξει δυναμισμό και να συμπαρασταθεί στους παίκτες". Στον τομέα ψυχολογία έδωσε το βάρος ο κόουτς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: "Το μυαλό μας πρέπει να είναι στην Αρσεναλ και πουθενά αλλού. Δεν είμαστε καταδικασμένοι, έχουμε ελπίδες". Τέλος, ο Δανιήλ απέκλεισε την περίπτωση η πρωταθλήτρια Αγγλίας να είναι αδιάφορη: "Εδώ δεν ενδίδουν αδέρφια, όταν παίζουν αντίπαλοι στην Αγγλία, είναι δυνατόν η φημισμένη Αρσεναλ να είναι αδιάφορη;".

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο ΠΑΟ σε σχέση με την 11άδα του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής θα έχει μια αλλαγή. Αντί του Μπλένταρ Κόλα θα αγωνιστεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Γκούμας γυμνάζεται κανονικά, όμως ο προπονητής του τριφυλλιού θα προτιμήσει τον Βόκολο. Ο Μίκλαντ για μια ακόμη φορά θα είναι εκτός ομάδας.

Πιθανή 11άδα για τον Παναθηναϊκό: Βάντσικ, Αποστολάκης, Βαζέχα, Ασάνοβιτς, Λυμπερόπουλος, Μπασινάς, Βόκολος, Μιλόγεβιτς, Κωνσταντινίδης, Αλεξόπουλος και Λαγωνικάκης.

  • Στην αντίπερα όχθη οι "κανονιέρηδες" διά στόματος Αρσεν Βενγκέρ (ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2002) δηλώνουν ότι δεν υπάρχει άγχος. Πώς άλλωστε, αφού δεν έχουν καμιά τύχη να προκριθούν: "Εμείς θα παίξουμε για το πρεστίζ μας και νομίζω ότι παρά τις απουσίες (σ.σ. κυριολεκτικά μισή ομάδα) μπορούμε να τα καταφέρουμε", τόνισε ο Αλσατός προπονητής των Αγγλων. Οι απώλειες είναι τρανταχτές. Μπέργκαμπ, Ανταμς, Βιεϊρά, Οφερμαρς, Πετί, Χιούζ, Γουίτενμπεργκ είναι τραυματίες, ενώ Πάρλουρ και Ντίξον τιμωρημένοι...

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ