Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ενημέρωση με ... τηλεδιασκέψεις

Συνάντηση του υπουργού Παιδείας με τον πρωθυπουργό χτες στο Μέγαρο Μαξίμου

Την ίδια στιγμή, που χιλιάδες φωνές διαδήλωναν ενάντια στη "μεταρρύθμιση", ο υπουργός Παιδείας και ο πρωθυπουργός συζητούσαν στο Μέγαρο Μαξίμου για το πώς αυτή ...θα εφαρμοστεί καλύτερα. Αγνοώντας προκλητικά τις φωνές που ζητούν να μην εφαρμοστεί η "μεταρρύθμιση", ο υπουργός Παιδείας, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, επανέλαβε χτες τα περί "παραπληροφόρησης" και για το λόγο αυτό, όπως δήλωσε ο ίδιος, το υπουργείο Παιδείας θα προχωρήσει και σε άλλα "μέσα επαφής", όπως τηλεδιασκέψεις (!) με μαθητές. Ο υπουργός Παιδείας, κατά τη χτεσινή συνάντηση, έλαβε τη στήριξη της κυβέρνησης στη "μεταρρύθμιση" και στην εφαρμογή της χωρίς αναστολή ή διορθώσεις και δήλωσε ότι το υπουργείο είναι "ανοιχτό" σε διάλογο, "όχι για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, αλλά για τα μέτρα υλοποίησής της". Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι οι εκπαιδευτικοί καλλιεργούν φόβο στα παιδιά, λέγοντας "οι εκπαιδευτικοί να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσουν τα παιδιά. Η καλλιέργεια φόβου στα παιδιά είναι το χειρότερο πράγμα, που μπορεί να συμβεί σήμερα σ' αυτή τη χώρα", είπε.

Ο υπουργός Παιδείας δήλωσε επίσης ότι γίνεται εξόρμηση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο Λεκανοπέδιο, στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την επαρχία, λέγοντας ότι "νομίζω ότι αυτές οι επαφές με την κοινωνία θα αποδώσουν".

Μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Παιδείας, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε χτες και με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Κ. Σκανδαλίδη, ο οποίος μετά τη συνάντηση επισήμανε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στη μεταρρύθμιση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ