Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Την Κυριακή οι εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Εντείνονται οι προετοιμασίες της Δημοκρατικής Πανεπιστημονικής Κίνησης Οικονομολόγων ενόψει των εκλογών που γίνονται την Κυριακή στο Οικονομικό Επιμελητήριο της χώρας.

"Κύριο ζητούμενο αυτών των εκλογών - τονίζεται στη διακήρυξη της Κίνησης - είναι αν θα διαμορφώσουν τους όρους για ένα Οικονομικό Επιμελητήριο που θα καταξιωθεί επιτέλους ως φορέας ουσιαστικής κοινωνικής παρέμβασης, αλλά και θεσμικής κατοχύρωσης των πραγματικών επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του. Αν θα περάσει από τη φάση της ακαμψίας σε εκείνη της συλλογικής δράσης, με μοναδικό κριτήριό της το μέγιστο δυνατό λαϊκό όφελος".

Σε μια τέτοια κατεύθυνση - σημειώνεται από την Κίνηση - συγκεντρώνεται η δική μας προσοχή και νομίζουμε ότι ως μοναδική διέξοδος σήμερα προβάλλει η ανάγκη αλλαγής του συσχετισμού δυνάμεων στο ΟΕΕ, η αποφασιστική ενίσχυση της Δημοκρατικής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ Κίνησης στα κεντρικά και τοπικά όργανα μέσα από τις εκλογές της Κυριακής 13 του Δεκέμβρη.

Η Κίνηση καλεί τα μέλη και τους φίλους της να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές της Κυριακής.

Η εκλογική διαδικασία θα γίνει σε 100 εκλογικά τμήματα σε όλους τους νομούς της χώρας. Τα εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν από τις 6 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ σε Νομαρχιακά Καταστήματα και στα γραφεία των 15 περιφερειακών τμημάτων του Επιμελητηρίου.

Στην Αθήνα οι εκλογές θα διεξαχθούν σε 40 εκλογικά τμήματα που θα λειτουργήσουν στο Πολυτεχνείο (Πατησίων 42).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ