Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χωρίς ταξί σήμερα

Ακινητοποιημένα είναι από τις 5 τα ξημερώματα τα ταξί σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής κινητοποίησης των ιδιοκτητών ταξί και αγοραίων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την "άδικη φορολογική μεταχείριση του κλάδου", αλλά και για την παρελκυστική τακτική της κυβέρνησης στην επίλυση σοβαρών και χρόνιων προβλημάτων των επαγγελματιών αυτοκινητιστών.

Τα ταξί θα ξανακυκλοφορήσουν αύριο από τις 5 τα ξημερώματα. Για σήμερα, οι ιδιοκτήτες ταξί της Αθήνας έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο θέατρο "Περοκέ", στη 1 μ.μ., ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν και σε άλλες πόλεις.

Με ανακοίνωσή της η "Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία" (υποστηρίζεται από την ΕΣΑΚ), επισημαίνει ότι ο κλάδος βρίσκεται σε οριακό σημείο και καλεί όλους τους ιδιοκτήτες ταξί να δώσουν δυναμικό "παρών" στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση στο "Περοκέ".

Σημειώνεται ότι η ΕΠΣ διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση, κατά την οποία θα εξεταστούν τα προβλήματα του κλάδου, καθώς και οι τρόποι αντιμετώπισής τους. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 10 π.μ., στα γραφεία του Σωματείου Ιδιοκτητών Ελαφρών Φορτηγών (Ιωαννίνων 6 και Πέτρας, στον Κολωνό).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ