Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Δοκιμές Μπλαχίν

Συνεχής δοκιμές σε σχήματα και βελτίωση των τραυματιών είναι τα δύο στοιχεία που συνθέτουν το αγωνιστικό γίγνεσθαι της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Απαντες ξέχασαν ή τουλάχιστον προσπαθούν να εξωραϊσουν την ήττα στην Καβάλα και στρέφουν την προσοχή τους στο καθοριστικής σημασίας παιχνίδι.

Ο Μπλαχίν έβαλε χθες τους Σέμπουε, Καλιτζάκη αντί των Μάρκου, Ζήκου και επιβεβαίωσε πως ψάχνει, ίσως και μέσα από εκπλήξεις, το ιδανικό σχήμα που θα παρατάξει στη Ν. Φιλαδέλφεια. Από την άλλη ο Ηλίας Ατματσίδης προπονήθηκε αλλά δεν πήρε μέρος στο διπλό. Πάντως οι υπεύθυνοι δηλώνουν σχεδόν σίγουροι για την ετοιμότητά του, κάτι που ισχύει και για τους Δώνη, Μπατίστα, Λάκη.

Εν τω μεταξύ ο Ντέμης Νικολαϊδης μιλώντας στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ" υποσχέθηκε νίκη και θέαμα στους φιλάθλους της ομάδας του. Για την παραμονή του ή όχι στην ομάδα τόνισε "δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Το έχω πει πολλές φορές. Μόνο εάν υπάρξει πρόταση από πολύ μεγάλη ομάδα του εξωτερικού μπορώ να πάω. Και αν φύγω θα είναι για λόγους καριέρας, όχι οικονομικούς".

Αντίθετα απέκλεισε το ενδεχόμενο μετακίνησης στο εσωτερικό: "Επειδή είμαι πολύ ΑΕΚτζής δε σημαίνει ότι είμαι αντιολυμπιακός ή αντιπαναθηναϊκός. Οταν όμως έχεις μια σχέση με τον κόσμο της ΑΕΚ, αυτή δεν την πουλάς ποτέ για οτιδήποτε στον κόσμο"...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ